Ето я истината: Вижте защо Васил Божков не се прибра с частния си самолет

Журналистката сподели, че има приятелки, живеещи в Дубай и напускат и се връщат, когато искат

https://svobodnoslovo.eu/komentar/eto-ya-istinata-vizhte-zashto-vasil-bozhkov-ne-se-pribra-s-chastniya-si-samolet/115718 SvobodnoSlovo.eu
Ето я истината: Вижте защо Васил Божков не се прибра с частния си самолет

Журналистката сподели, че има приятелки, живеещи в Дубай и напускат и се връщат, когато искат

Лияна Панделиева сподели коментар във Фейсбук, в който изразява недоумение и съмнения относно изказванията на адвокатите на Васил Божков. Те твърдят, че бизнесменът е бил принуден да поиска разрешение от дубайските власти, за да напусне страната.

По-късно се разбра, че собственикът на "Нове холдинг" бе изпратен обратно в България след екстрадиция от Обединените арабски емирства, като използвал директен полет на 25 август.

Ето и анализ на известната журналистка:

Признавам, че съм заинтригувана от факта, че Васил Божков е трябвало да поиска специално разрешение от дубайските власти, за да напусне тяхната страна, и дори е бил принуден да изчака два месеца за въпросното разрешение. Имам приятелки, които пребивават там от години и редовно пътуват напред-назад. Въпреки това реших, че може би просто не разбирам напълно ситуацията.

Скоро обаче стана ясно, че дори и целият група от журналисти с микрофони, които го посрещнаха на летището, са се оказали в същата чуденка. Васил Божков избяга от България с частен самолет, но се върна като обикновен пътник на редовен полет. И никой дори не се запита къде е неговият частен самолет, с който през 2020-та напусна България.

В крайна сметка стана ясно, че той е пристигнал обратно без личния си самолет, защото екстрадицията му била изпълнена...

 

Източник: blitz.bg

 

5 Коментара

Ивайло Кирков

преди 6 месеца

Част от текста по-горе: "Ето и анализ на известната журналистка:" Край на цитата. Не зная коя е "известната журналистка", и какво е "известно" за нея, но явно в кампанията СРЕЩУ Божков нещата не са наред, та е трябвало и "тя" да се намеси. А иначе - желая успех на Божков! - и правдата да възтържествува!

Коментирай

ку-ку

преди 6 месеца

Като чуя, имената на известните журналистки Ива Николова , Панделиева и знам колко истини казват.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Iva Ivanova, Източник: blitz.bg, Лияна Панделиева сподели коментар във Фейсбук, Имам приятелки, които пребивават там от години.... --- Ивайло Кирков, всеки опит да разбереш нещо от "анализите на известнатните журналистки", публикувани в сайта blitz.bg е обречен. Ти си умен и интелигентен човек, но не си вундеркинд все пак... А иначе и аз също - желая успех на Божков! - и правдата да възтържествува!

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Изходният код за ТОЛ системата е изчезнал. Това се посочва в сигнал на Министерството на регионалното развитие и благоустройството до ДАНС. agabaga, веднага го връщай... Не се прави на дръж ми шапката.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.