Фамилията Малееви - виновник за скандала и подигравката с Ноле, е собственик на небезизвестната марка еко храни Хармоника (Harmonica)

https://svobodnoslovo.eu/komentar/familiyata-maleevi-vinovnik-za-skandala-i-podigravkata-s-nole-e-sobstvenik-na-nebezizvestnata-marka-eko-hrani-harmonika-harmonica/143059 SvobodnoSlovo.eu
Фамилията Малееви - виновник за скандала и подигравката с Ноле, е собственик на небезизвестната марка еко храни Хармоника (Harmonica)

Да знаете, че фамилията Малееви - виновник за скандала и подигравката с Ноле, е собственик на небезизвестната марка еко храни Хармоника (Harmonica).

Ако всички фенове на Ноле спрат да си ги купуват, край с фамилията Малееви и нейния "зелен" бизнес... :)Фамилията Малееви - чрез съпруга на Катерина - Георги Стоименов, са спрели Камелия, която била подготвена да пее на живо на Ноле на корта. Нали ви казах, че психо-десният снобилитет е в основната на всяка безсмислена суета :)

Малееви никога не успяха да доближат дори до подножието на постиженията на Ноле. Нямат нито една титла от Големия шлем, нямат дори финал. Такъв прочее, няма и Гришо. А Ноле има рекорден брой победи, които не е ясно някога ще бъдат ли задминати.

Но фамилията Малееви (също така едри "заменкаджии" на апартаменти в Обеля за терени в Борисовата градина от времето на Костов) са много извисени, те са над Ноле, защото той слуша чалга, а те - не...

Разбрахте ли сега обективната реалност... :) Ситюейшъна... :)

Добри Божилов

2 Коментара

Реалист

10 hours before

От първия миг се знаеше, че това е от злоба и завист..... След два дни научихме подробностите. Накривиха му шапката на Ноле! Баси и грозотиите!

Коментирай

Албена

9 hours before

Ноле, освен победите на корта, има изключителни победи като човек. Колко го мачкаха, заради отказа му да се ваксинира с експериментални течности, как ли не се опитваха да го пречупят, но той устоя и победи. Освен това винаги е изтъквал, че смята победите си за победи на балканския дух, т.е. показва едно неприсъщо (за съжаление) за нас чувство на общност и съпричастност. Достоен човек!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.