Г-н Панов, защо по цял ден се занимавате с глупости, вместо да решавате делата на хората?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/g-n-panov-zashto-po-cyal-den-se-zanimavate-s-gluposti-vmesto-da-reshavate-delata-na-horata/25380 SvobodnoSlovo.eu
Г-н Панов, защо по цял ден се занимавате с глупости, вместо да решавате делата на хората?

Не знам какъв човек е този Лозан Панов.

Бях чувал преди, че е интелигентен, фин, възпитан, мъдър, тенисист.

Сега май го е обладал демонът на безумието.

Бълва донос след донос срещу главния прокурор. Цялата си кариера е подчинил на това - някаква уродливо-инатлива експликация на наранено его. Написал и открито писмо до президента Радев да разследвал Цацаров заради срещата в ЦУМ?!

Аз ли трябва да обяснявам на главата на независимата съдебна система, че властите по конституция в България са разделели и държавният глава няма правомощия да разследва прокуратурата? Звучи ми несериозно и направо обидно.

Не знам друга такава държава - съдия №1 работи не по делата си или по контрол на съда, а за да помете омразния си обвинител №1. Когото мрази, защото...хайде някой да ми обясни разумно защо.

В това му е впрегната цялата професионална енергия - то не са телевизионни интервюта, статии, апели, писма-възвания, спонтанни протести пред Съдебната палата, покъртителни вопли, че всеки момент ще бъде убит, защото в тази държава, държавата на мафията - видите ли, само той е носителят на абсолютната истина и има смелостта да я изрази гласно...

Далеч съм от мисълта, че Цацаров е света вода ненапита, но що за цирк устройвате, почитаеми г-н съдия? Хората искат справедливост, искат престъпници зад решетките, не искат по цял ден да ви слушат и гледат циганските панаири.

Пиша всичко това с ясното съзнание, че от "лагера" на Панов веднага ще рипнат: ей го, слугата на Пеевски, веднага скочи.

Да де, ама аз не съм слуга на Пеевски и вие чудесно го знаете. Не можете да ме "таксувате" към "Труд", "Блиц", "Телеграф", "24 часа" и подобни. Аз съм си аз, сам юнак на коня, и изобщо не ми дреме за актуалните лобита във ВСС и съдебната система.

Затова ще ви е доста по-трудно да ми отговорите защо се занимавате по цял ден с глупости, вместо да раздавате по-бързи и по-справедливи присъди - за каквото всъщност ви плащаме всички ние. 

Защо го правите - само за да ви ръкопляскат Иво Прокопиев и Христо Иванов ли, защото ви се струва много "хай", за едната сноберия ли? Не си заслужава. Очакваме от вас да бъдете морален коректив, не да се държите като клюкарка от Женския пазар.

Автор: Недялко Недялков

http://pik.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.