И колко още ще му берем срама на пауна от Банкя, знаят само в едно посолство!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/i-kolko-oshte-shte-mu-berem-srama-na-pauna-ot-bankya-znayat-samo-v-edno-posolstvo/22676 SvobodnoSlovo.eu
И колко още ще му берем срама на пауна от Банкя, знаят само в едно посолство!

Отново познатите номера на амбициозния суетник от Банкя. Борисов го няма на площада за празника на нашата армия. Макар че е уж някакъв си сламен генерал.

Отговорът е прост: той не може да допусне някой друг да е в центъра на вниманието! На друг да се оказват почести, друг да следят камерите и фотообективите. Това е болка, сравнима само със зъбобола. А при него е главобол. Ще ви припомня, че когато коронясваха Радев, той нарочно закъсня. И понеже никой не му обръща внимание , в края на парада взе да дава някакви указания на офицери само и само да привлече камерите към себе си. Агресивната суетност на Б.Б. е пагубна, защото е на отговорен държавен пост. И колко още ще му берем срама на пауна от Банкя, знаят само в едно посолство!

Стефан Северин

http://pogled.info

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.