Има нещо много, ама много гнило в баснята с килъра от Нови Искър

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ima-neshto-mnogo-ama-mnogo-gnilo-v-basnyata-s-kilara-ot-novi-iskar/23587 SvobodnoSlovo.eu
Има нещо много, ама много гнило в баснята с килъра от Нови Искър

Тази история в Нови Искър започна като “Хладнокръвно” на Труман Капоти, мина през “Туин Пийкс”, разви се в “Отело”, кулминира в нещо средно между “Рамбо” и “На всеки километър”.

Сега отива към Дядо Вазов - крил се лирическият герой девет години от властите: "Девет годин той скита се бездомен, без сън, без покой, под вънкашност чужда и под име ново..."

Да видим докъде ще я докарат към финала.

Трилър, мистъри, мелодрама, партизански екшън в гората. Жанровете нещо много абсурдно ми се смесват.

А и тази военна техника, тия командоси, тия хеликоптери и БТР-и в Луково?! Още малко и Шести американски флот ще се включи в издирването.

Да не би Росен да притежава танк? Или балистична ракета?

И друго: всеки е ревнувал жена, но чак пък съзнателно да изтрепе до крак цялата й рода барабар с инвалидизираната бабичка и зетя?

Убил жената до кладенеца, а после се върнал да избие останалите в къщата?! Що за нелепост? Защо да ги убива, като не са го видели?

Или не я е убил до кладенеца?

Или не е действал под афект?

Или не ги е избивал с по три-четири куршума всеки, а само с един, както обяви още първия ден главният прокурор?

Живеел години без документи, криел се в гората, държавата все не успявала да го залови, въпреки влезлите в сила присъди, но кметът го забелязал да води във вилата си 12-годишни момичета?!

Като го е забелязал, сигнализирал ли е в полицията?

Как, като е нелегален, ползва ток, телефони и интернет във въпросната вила, как се е снабдил с цял арсенал оръжия, що за идиотии изобщо ни пробутват?

Изобщо този Росен съществува ли, някой виждал ли го е? Да не би да ни пробутват сглобен фоторобот?

Бил ходил май да се бие в Чуждестранния легион...Или не е ходил?

Извинявам се на "великите" и неуморни разследващи (същите, които се издъниха и в аферата с отвлеченото момче от Герман, и с атентата срещу данъчния насред София - впрочем да сте чули за разплетено публично престъпление в последните години?)...

Та, извинявам им се, но в цялата работа има нещо много, ама много гнило

Автор: Недялко Недялков

Резултат с изображение за Автор: Недялко Недялков

http://pik.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.