Има огромни пари за правата на мигрантите и правото на аборт/убийство, но няма никакви средства за насърчаване на раждаемостта

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ima-ogromni-pari-za-pravata-na-migrantite-i-pravoto-na-abortubiystvo-no-nyama-nikakvi-sredstva-za-nasarchavane-na-razhdaemostta/119340 SvobodnoSlovo.eu
Има огромни пари за правата на мигрантите и правото на аборт/убийство, но няма никакви средства за насърчаване на раждаемостта

Колко дълбоко прогнили са брюкселските и вашингтонските псевдо-елити може да се разбере дори и само по едно-единствено нещо:

Има огромни пари за правата на мигрантите и правото на аборт/убийство, но няма никакви средства за насърчаване на раждаемостта сред европейците и разясняване на вредата от абортите. 

Глобалисткото задкулисие прави всичко по силите си, за да унищожи Европа и САЩ в сегашния им вид. 

И засега успяват. 

Само този факт е достатъчен, за да стане ясно какви зли и аморални чудовища са обсебили властта в т.нар. развит свят. 

Зли и аморални чудовища.

Александър Урумов

2 Коментара

кучета ни яли

9 months before

Прав сте за раждаемоста. От десетилетия КУЧЕТАТА СА НА огромна ЗАЩИТА от НПО тата на СОРОС. Убиваш КУЧЕ което напада хора убива и наранява НЯМА СЪД ЗА ТЕЗИ селяни които ОСРАХА ГРАДОВЕТЕ ЗА ДА СЕ ПРАВЯТ НА ГРАЖДАНИ. Палачинката е обърната и вече е ИЗГОРЯЛА. Късно е чадо за промени.НЯМА СОРОС НЯМА ПРОБЛЕМИ..

Коментирай

Мина

9 months before

Войната срещу православните християни. Срещу България! И срещу Русия- православна. Те са хилядолетният ни враг. Кои са “те” ли?! Написали са го. Четете им талмуда и само не изпадайте в шок! Защото прочетете ли целта им- никога няма да бъдете същите. Също и за спящите ислямски клетки и ислямизацията и унищожението на Европа! Княз Тервел сигурно се обръща в гроба! Както и българският владетел на половин свят- Атила!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.