ИСТИНСКИ ЛИ Е БЛАГОДАТНИЯТ ОГЪН? ДА, И ПРАВОСЛАВИЕТО С НЕГО!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/istinski-li-e-blagodatniyat-ogan-da-i-pravoslavieto-s-nego/54698 SvobodnoSlovo.eu
ИСТИНСКИ ЛИ Е БЛАГОДАТНИЯТ ОГЪН? ДА, И ПРАВОСЛАВИЕТО С НЕГО!

Според мен, от поне десетилетия, МОСАД е окичило църквата на Божи гроб с подслушвателни устройства и камери, и наблюдава всичко. След като нищо не е публикувано, най-вероятно има някаква необяснена част. Т.е. може би става някакво чудо там вътре. Иначе отдавна да е "изтекъл" записът и да се види "измамата". Дори няма нужда МОСАД да признава, че те са го направили.

В обществото на Израел темата за Исус Христос е много болезнена, и всяко развенчаване на християнски митове би било добре дошло. Те поддържат цели телевизии и медии, с глобално значение, за да громят християнството. Например такава е телевизията The World.

По "Благодатния огън", липсата на запис с "шмекерията" в църква, която е на 100% наблюдавана, показва, че шмекерия няма...

Т.е. ПРАВОСЛАВИЕТО Е НАЙ-ИСТИНСКОТО ХРИСТИЯНСТВО, поне на база на този критерий...

Добри Божилов, писател

3 Коментара

ИвайлоК

преди 5 месеца

Авторът на горния текст отново започна да добавя словото "писател" след името си. Добре, че сега поне е спестил списъка на трудовете си.

Коментирай

koko

преди 5 месеца

това е най-голямата измама в историята.Всичко става със свещи с бял фосфор,който се покриват със органичен разтворител и се самозапалват при съприкосновението с кислорода.Четете малко повече и не вярвайте на всичко

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.