Какъв народ – да ти е кеф да го яздиш!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kakav-narod-da-ti-e-kef-da-go-yazdish/25154 SvobodnoSlovo.eu
Какъв народ – да ти е кеф да го яздиш!

В парламента се дърлят и доказват недоказани простотии! Няма никакви доказателства, че Антон Тодоров, Спас Гърневски, Цветан Цветанов и сие от ГЕРБ са антикомунисти. Както няма данни, че вляво има комунисти. Ако имаше, на тези келеши отдясно щяха на земята да видят какво е ад!

Обаче се дърлят и задават спор в обществото.

И тръгва разправията по вертикала, та чак до Ганковото кафене. Пяна се лее, коси се скубят, пещерни слова се леят като ниагарски водопад. А през това време търговците поголовно вдигат цените, яхат ни, чукат ни, а ние търсим комунизма в празните глави на депутатите от ГЕРБ.

Не ходите ли в супермаркетите – от 40-50 стотинки до по няколко лева цените тихо и полека, скочиха с няколко века!

Но това е началото – чака ни дебелият на първия юлски завой и пенсионерската радост за 20 лева ще се равнява на 20 стотинки.

Ами да спорим: кои са комунисти, кои пък анти, кои са доносници на ДС, кои са русофоби и кои пък русофили, кои обичат Ердоган, пък кои се кланят на Доган, дали е комунист - демократ Борисов…

Да се дърлим, не спирайте!

И след седмица ще излизате от супермаркета с едно пиле и кило картофи за 50 лева!

Какъв народ – да ти е кеф да го яздиш!

Стефан Северин

http://pogled.info

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.