Какъв скучен ден! Днес нито един правителствен кортеж не е утрепал никого на път

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kakav-skuchen-den-dnes-nito-edin-pravitelstven-kortezh-ne-e-utrepal-nikogo-na-pat/134055 SvobodnoSlovo.eu
Какъв скучен ден! Днес нито един правителствен кортеж не е утрепал никого на път

Какъв скучен ден! Днес нито един правителствен кортеж не е утрепал никого на пътя. Няма отстрелян европейски президент. Няма сутрешни блокове с дежурните народни обяснители какво трябва да мислим. И какво не трябва, разбира се. И паметник за нарязване не се предвижда. И нов пол в евродокладите не се е пръкнал. И поредния потребител на психично здраве не е спечелил поредния европейски конкурс все едно по какво. И че Ромео е трайно отдолу и само отзад вече е стара новина. И Сорос е понамалил малко парите за тук и там, но още не е фатално. Диша се. И националният ни ерген направи своя осъзнат избор и с това приключи както се полага да свърши на истински мъж, но от новите истински мъже. И онези, които танцуваха за вас с последното тримесечие свършиха заедно. Дори Байдън не се е изтърсил зад някоя трибуна или самолет. 

Боже, какъв скучен ден. Ако така продължава хората ще вземат от скука да четат и тогава не знам.

Емил Йотовски

2 Коментара

Колега

2 months before

Респект!! Несъмнини житейски истини, посолени с щипка хумор и скрит тънък сарказъм Кратко и ясно! Стил! И винаги е приятно да ви чете човек.

Коментирай

Нееееееее

2 months before

Споко, г-н Йотовски, няма такава опасност. Четенето е привилегия за малцина. Най-много да се появят двуредови коментари от илитерати. Чукча не читатель, чукча - писатель. Този кратък виц е изключително подходящ за съвремието, чиято единствена цел са парите и забавленията. Имам основателно предположение, че промиването на мозъци вече доведе до идиотокрация.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.