Какъв терорист и милионер е човек, който отглежда 2000 овце и работи по 16-17 часа?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kakav-terorist-i-milioner-e-chovek-koyto-otglezhda-2000-ovce-i-raboti-po-16-17-chasa/116788 SvobodnoSlovo.eu
Какъв терорист и милионер е човек, който отглежда 2000 овце и работи по 16-17 часа?

“Ако не бяхме отменили забраната за внос на зърно от Украйна, щяха да ни бъдат наложени глоби от Европейската комисия (ЕК).”

Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV наместника на колониалната администрация, който е земеделски министър Кирил Вътев. Същият е и крупен колбасар заемащ поста "министър" в явен конфликт на интереси, защото работи предимно с вносни суровини и тукашните "досадни" животновъди само и единствено му пречат!

Тези не спират да лъжат и да манипулират населението! Вътев, вземи пример от Унгария, Полша, Словакия, а от вчера и Румъния! 

Вие предадохте българското земеделие и не се свените да пропагандирате всевъзможни гадости срещу хората, които гарантират продовелствената сигурност на България. Някакво зърно отгледано от мултинационални концерни на територията на Украйна било по-евтино и дъмпинговият му внос щял да намли цените на хранителните продукти. Нищо подобно няма да се случи. Ще унищожите това, което е останало от българското селско стопанство и печалбите ще отидат в една малка група преработватели и основно в търговци и прекупвачи. Вие унищожавате България и то целенасочено. 

Според някой си Гвоздейков, който е министър на транспорта, българските земеделци "правели" руска пропаганда и Денков с право ги нарекъл "терористи"! Какъв терорист и милионер е човек, който отглежда 2000 овце и работи по 16-17 часа? Защо да е терорист някой с 300 пчелни кошера или с 50 декара овошни насаждения? Кой си ти бе Гвоздейков? От къде се пръкна?

Тези нямат намерение да решават никакви проблеми на земеделците, а са мобилизирали целият информационен ресурс да бълва всевъзможни лъжи и манипулации, с едничката цел да настройват останалата част от народа срещу трудещите се в сектор селско стопанство. 

Никога подобни нищожества не са стояли начело на Родината ми! Очевидно им е нужна само територията - ние сме излишни и пречим!

ДА ДОЙДАТ ТРАКТОРИТЕ!

ТУК НЕ Е УКРАЙНА!”

/Страхил Ангелов/

6 Коментара

подкрепям

преди 4 дни

Подкрепям! Да дойдат тракторите! Писна ми от тая Украйна!!!

Коментирай

Гражданка

преди 4 дни

Точно това е една от основните цели на тези слуги - удар по продоволствената сигурност на страната, защото следващия / третия/ конник на апокалипсиса е ГЛАДЪТ!

Коментирай

Иван Николов Иванов

преди 4 дни

НЕ ТРАКТОРИТЕ!!!!!БРАДВИТЕ,КОСИТЕ,СОПИТЕ И БУХАЛКИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Иван Николов Иванов

преди 4 дни

И ДОБРЕ СМАЗАНИТЕ КОНОПЕНИ ВЪЖЕТА С КЛУП В ЕДИНИЯТ КРАЙ!!!!!!!!!!!ДЪРВЕТА С ПОДХОДЯЩИ КЛОНИ ЩЕ НАМЕРИМ!!!!!!

Коментирай

Васко

преди 4 дни

Браво , Страхиле! Нека се знае кой ,кой е и защо заема този пост.

Коментирай

Иванов

преди 4 дни

БРАВО, сто пъти браво СТРАХИЛЕ. Продължавай в същия дух, вие сте будния слой на това общество, стъпкано , лъгано, манипулирано. Повтаряйте истината за колониалното ни дередже, за това, че искат да ни унищожат, бързо и безапелационно, с подкрепата на доказани нищожества.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.