Каква анкетна комисия, какви пет лева

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kakva-anketna-komisiya-kakvi-pet-leva/24991 SvobodnoSlovo.eu
Каква анкетна комисия, какви пет лева

Парите на данъкоплатците, които по социалистически продължават да наричат „държавни”, са харчени нашироко и надълбоко от шефа на НДК , без отчети, без контрол.

Документите и фактите за това са показани и видни не само от „Труд”, а и от други официални институции. Шефът е уволнен, а след това е извъртяна една цинична схема за възстановяването му. И за да се замаже съвсем работата, правят анкетна комисия в парламента.

През това време уволненият шеф замита следите, „изглажда противоречията” – изобщо – пере си омазаната ризка.

Та, питам аз, уволняван ли е наистина Боршош? А възстановяван ли е след това на поста си? И в качеството на уволнен ли реши великодушно „да се оттегли от поста си“, докато уважаемата комисия си върши работата?

Как мислите госпожо Йорданова като председател на въпросната комисия? А и дали вече не е късно да се мисли по този въпрос? А и дали точно за това да беше възстановен на служба шефът на НДК – да може да си разчисти бакиите и анкетната комисия да види всичко в бяло?

А иначе борбата с корупцията продължава, братя!

От Петьо Блъсков

http://trud.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.