Какво да кажем ние, зрителите, които все още гледаме телевизия - какво да кажем? Принудени сме да търпим журналистически манипулации и внушения, които ни се натрапват всеки ден

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kakvo-da-kazhem-nie-zritelite-koito-vse-oshte-gledame-televiziya-kakvo-da-kazhem-prinudeni-sme-da-tarpim-zhurnalisticheski-manipulacii-i-vnusheniya-koito-ni-se-natrapvat-vseki-den/144841 SvobodnoSlovo.eu
Какво да кажем ние, зрителите, които все още гледаме телевизия - какво да кажем? Принудени сме да търпим журналистически манипулации и внушения, които ни се натрапват всеки ден

Значи... от битивито ще ни проглушат ушите с декларацията, с която се противопоставят на изказването на Костадин Костадинов към Цънцарова. 
Те били против "езика на омразата".
Ама ... пиленца, разцъкайте интернет пространството и прочетете какво се пише за нея, направете си справка харесвана ли е, одобрява ли се поведението ѝ, смятана ли е за достоен представител на гилдията ви. Елементарно е, не отнема време и средства. 
 Какво да кажем ние, зрителите, които все още гледаме телевизия - какво да кажем? Принудени сме да търпим журналистически манипулации и внушения, които ни се натрапват всеки ден. Принудени сме да търпим непрофесионалното поведение и липсата на  журналистическата етика от ваша страна. Обаче, това не е проблем, нали? За вас е нормално да изкривявате факти и обстоятелства, за да оправдаете грантовете си. 
Направихте ни свидетели на това какво става, когато критика се насочи към вас - свещените крави с нежни души.

В заключение искам да попитам:
Къде бяхте, когато Бойко Борисов ви нарече „мисирки“? 
Защо тогава не писахте декларации? Страх, или ви беше или просто си мълчахте, защото сте обикновени тъпи пОтки?
Айде, аман от продажници.

Позицията ми е принципна, към коя друга политическа партия е имало такава масирана атака в годините? 
Припомнете ми - може да съм забравила.

Лилия Божкова

9 Коментара

Майна

11 hours before

Браво за позицията! Браво за Истината! Респект към всеки достоен и борбен!

Коментирай

не ги гледайте

11 hours before

Ами, не ги гледайте, бе! Аз отдавна го правя! Обявил съм пълен бойкот!

Коментирай

Те са joke , които се взимат насериозно

9 hours before

Толкова ли не се самоцените, че гледате тези три телевизии. Това са безвъзвратно пропиляни, опорочени часове, дни и т.н. от единствения живот.

Коментирай

milka_59

5 hours before

Така е в телевизионната демокрация в която живеем.

Коментирай

Дебил Русофил

1 hour before

Браво, сега Копейката може да те сложи на избираемо място в рашистката листа.

Коментирай

Русолиз

1 hour before

Hail,putler!

Коментирай

Гост

1 hour before

Не ги понасям журналистите, които манипулират зрителите, но не мога да не гледам как се гърчат, когато ги настъпят. А искам да чувам позициите на много хора. Не гледам тъпите предавания, наречени реалити , шоу тъпотиите им. Едни и същи хора опростачват поколения наред. И няма край за Халваджиян, за жена му,за Рачков, за Биг Брадър, за пееш или лъжеш, за игри на волята с техните племена, за кулинарната тъпотия дето се бият и карат...назовавам ги с отврат. Не се гледат в семейството, но когато прехвърляме програмите, разбираме за каква простотия става въпрос. В най- гледаемото време, когато човек се е прибрал от работа, вечерял е и се е отпуснал преди сън, за да чуе и види нещо. То няма нищо.

Коментирай

Олеле

1 hour before

И тук пробиват да пишат простотии. Шарен народ. Вторачили се да не би някой да изрече нещо позитивно за Русия. Нападат като зли псета. Ами копейки не копейки, истината говори.

Коментирай

Хаха

1 hour before

Ще се удави в слюнките си Хекимян в момента по Нова тв. Дадоха му думата на тема трафик по софийските улици. Като невменяем бръщолеви, въздух едва смогва да поеме за да се плюят и наддумват с опонент....на улицата се храчат. И този невменяем беше някакъв фактор в национална телевизия, купена, а той продажен "журналист".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.