КАЛИНКИ ПЕНКИЛЕР

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kalinki-penkiler/14497 SvobodnoSlovo.eu
КАЛИНКИ ПЕНКИЛЕР

Народонаселението беше сполетяно днес от вестта, че Министър Онаниев ще смени Министър Влади. И тук вече ме хвърлиха в дълбок размисъл колко по-зле може да стане положението. Тъкмо да си помисля, че няма как някой да е по-некадъен от Владко и се сещам за заповедите на Онаниев и той печели с косъм преднина.

Банката с кадри на ГЕРБ предизвиква в мен шок и ужас и някакво нездраво любопитство докъде може да стигне човешкото падение. Но явно експериментите продължават. Тяхната резервна скамейка е дълга, явно не е останало некадърник, който да не се е наредил на опашка за копанята.

Лошо е умен професионалист, който краде. Лошо е и тъп професионалист, който краде. Но най-лошото е тъп и крадлив некадърник. А за съжаление все такива ни предлагат. Все едно да избираш за министър между Ангелкова и Мамата на нацията. Ми на фотофиниш е работата....

Цъфнали гербери из цялата държава. Чак миришещи на гнило. Като скакалци опоскват държавата и народа й.

Докога? Докога хора, неразбиращи и неможещи ще определят бъдещето ни?

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.