Каракачанов, босът и бандата му да купуват торбички „Била“ и да стягат багажа – кой за "Пиротска", кой за Дубай, кой за Гуантанамо, кой за Софийския централен

https://svobodnoslovo.eu/komentar/karakachanov-bosat-i-bandata-mu-da-kupuvat-torbichki-bila-i-da-styagat-bagazha-koy-za-pirotska-koy-za-dubay-koy-za-guantanamo-koy-za-sofiyskiya-centralen/14556 SvobodnoSlovo.eu
Каракачанов, босът и бандата му да купуват торбички „Била“ и да стягат багажа – кой за "Пиротска", кой за Дубай, кой за Гуантанамо, кой за Софийския централен

Демаршът на американското посолство не е нищо друго освен червен картон. А визитата на посланик Херо Мустафа при премиера и то по негова молба, часове след демарша, е знак за ескалираща паника на „Дондуков“1.

Посланичката дипломатично каза, че не е нейна работа да иска оставки. И е права. Това е работа на Държавния департамент по предложение на Белия дом или обратно - все едно!

Хунтите по света се ползват до срока им на годност. А ОПГ-то в София изчерпа потенциала си.

Днес Каракачанов се кълне, че кабинетът няма да подава оставка заради протестите. Горкият! Той си вярва, че с фантомната сделка си е резервирал зелена карта и е подсигурил старините си.

Някога и диктаторът Нориега се кълнеше, че янките са зад гърба му, щото напазарувал хеликоптери за милиард от Големия брат. Ден по-късно командоси го натовариха на същия хеликоптер и го доставиха като куфар във вашингтонски затвор.

Каракачанов, босът и бандата му да купуват торбички „Била“ и да стягат багажа – кой за "Пиротска", кой за Дубай, кой за Гуантанамо, кой за Софийския централен.

За предпочитане е последният адрес. В къщи и стените помагат.

Велизар Енчев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.