Киро, Асен, Христо Ив. и Атанас Ат. с охрана, която ние плащаме

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kiro-asen-hristo-iv-i-atanas-at-s-ohrana-koyato-nie-plashtame/114969 SvobodnoSlovo.eu
Киро, Асен, Христо Ив. и Атанас Ат. с охрана, която ние плащаме

Киро, Асен, Христо Ив. и Атанас Ат. с охрана, която ние плащаме.

Другият Христо / Грозев/ ги предупредил, че руснаците ще ги убиват.

Скоро не бях чела такава смешка.

Ако руснаците решат , никаква охрана не може да ги опази.

А и защо да го правят - Бойко скоро ще разтури катуна.Минат ли местните избори ще завалят компромати и интриги, а после следва тържествено оттегляне от т.н. коалиция и парламентарни избори.

Процентите на ПП ДБ ще се стопят и в дясното пространство ГЕРБ ще остане единствената партия със солиден процент гласове.

И до днес в администрациите се кълнат във вярност на ГЕРБ.Чувала съм и коментари като " Най- хубаво беше при Борисов.Дай доказателства, че е крал.От мен не е."

Не е крал, защото в администрациите са пионките- гласоподаватели.Някои от тях бързо се ориентират в корупционната среда, други са доволни и на едната заплата.Но и едните и другите са благодарни и гласуват.

За разлика от останалите 2-3 млн българи - философи и борци във фейсбук.

Управляващите са вредни за България и не само защото са некомпетентни.Най - вече алчността им, гарнирана с арогантност ги прави безкритични и стимулира егото им.

В същото време са страхливи и зависими и търгуват със суверенитета ни.

Рухването на тази гнила структура е възможно само с масово гласуване.Сметките. и договорките им, вкл. изборните манипулации касаят определен брой гласове - около 2 млн.

Оттам нататък всеки глас е куршум в туловището на звяра.

Докато не проумеем това и не се изправим за да тръгнем към избирателните секции , положението само ще се влошава.Гангрена не се лекува с баене, а с нож.

Ние можем да бъдем ножа.

Засега сме баячките.

Румяна Ченалова

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.