Клетите ми неолиберали с овчи мозък

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kletite-mi-neoliberali-s-ovchi-mozak/144960 SvobodnoSlovo.eu
Клетите ми неолиберали с овчи мозък

Клетите ми неолиберали с овчи мозък. 

До преди няколко години, отегчени от простотията на плебса инфлуенсъри пишеха елитарни статуси как "Проблем с мигрантите няма", "Само рубладжиите насаждат омраза срещу бежанците", "Пак ми се налага да поватрям, че в катастрофи умират повече хора, отколкото от терористични атаки". Днес призовават за "разумни мерки срещу некронтролируемата миграция".

Първо създават колосален проблем, после влизат в ролята на спасители. Но да не мислите, че на нашите неолиберали им е дошъл акъла? Нищо подобно, просто на импотентните бюрократи в Европа най-сетне им светна лампичката, че "брадатите майки и деца" от мъжки пол на 30 години нямат намерение да се интегрират в европейската християнска култура, която презират. И ще бъдат спящи клетки я на Ислямска държава, я на Ал Кайда, я на Хамас. Та и нашите се нагодиха към новата комсомолска линия. 

Няма по-глупаво създание от неолиберала с овчия мозък. 

Ня-ма.

Ирини Зикидис

1 Коментара

редакцията???????

1 hour before

Кога най-после ще пуснете коментарите под статиите за прасето?????????????

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.