КРАТКА СТАТИЯ ЗА РАЗПАДАНЕТО

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kratka-statiya-za-razpadaneto/114938 SvobodnoSlovo.eu
КРАТКА СТАТИЯ ЗА РАЗПАДАНЕТО

Днес БНТ реши да се включи в уйдурмата срещу  Паметника на Съветската армия.
В новините говорителката каза изведнъж:

“… разпадащият се паметник”…

Търсят повод да разкарат палатките на хората, които седят около паметника, за да пречат на разрушаването му.

Лицемерно, неверно, глупашко, поръчково  безчестие.

Няма какво друго да се каже за разпадането.

В душиците ни е.

Защо сме толкова лесни за прегърдката с Дявола, никога няма да разбера.

Мартин Карбовски

https://www.lentata.com/

7 Коментара

Красимир

преди 9 месеца

Ми то е ясно бе бате! Какво толкова не разбираш.

Коментирай

???

преди 9 месеца

Искат да разрушат паметника на трети украински фронт?!

Коментирай

Иванов

преди 9 месеца

На мен ми е ясно и ми е страшно болно. РОБОЛЕПИЕТО ни е в гена, в кръвта, в начина на мислене. Това, че има много умни и свестни българи не променя общата представа за нас. Освен това, нашенецът не иска и да мисли, предпочита да го остави на чужди хора. СМАЗВАЩО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА Е ДОБРОВОЛНАТА И АГРЕСИВНА ЗАМЯНА НА БЪЛГАРСКИЯ И КИРИЛИЦАТА С АНГЛИЙСКИ И ЛАТИНИЦА. И ТОЗИ ВЪПРОС НЕ САМО НЕ ВЪЛНУВА ОБЩЕСТВОТО, ЗАМИТА ГО. НИЕ ТАКА СВИКНАХМЕ С АМЕРИКАНСКИЯ ДИКТАТ, С НЕГОВОТО БАНДИТСКО ПОВЕДЕНИЕ, ЧЕ НИЩО НЕ НИ ВПЕЧАТЛЯВА. И не само, ПОПИВАМЕ русофобията , която се излива в медиите като пролетен дъжд.

Коментирай

dimat

преди 9 месеца

Всичко е много просто!Казал ни го е Дядо Славейков през далечната 1875г: НЕ СМЕ НАРОД,А МЪРША.........!Ние,обаче,мършата, вечно търсим причината за окаяното си състояние,навсякъде другаде...а тя е пред нас,даже,съвсем в нас!!!

Коментирай

#koй

преди 9 месеца

иванов, какъв трябва да си,за да сереш на майчиното мляко. ето податки: глупак, прост, шизофриник. разталкувайте ми това: " в този хабитат има клъстери от...." (добронамерено: не си натъртвайте мнението с главни букви,помислете защо)

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 9 месеца

Няма да ми омръзне да го повтарям - Реставрацията, не на фашизма в България, а на фашистките отрепки, които са вилняли и крали, като съюзници на Хитлер, върви от 33 години. Първо беше с реституционните закони, с които се възстанови както собствеността, отнета по-чисто икономически причини, така и тази собственост, отнета като част от присъдите на фашистките убийци. Веднага след това се прокара твърдението, че фашизъм в България не е имало и че, "монархо-фашизъм" е невъзможна комбинация с едно просто отричане. От друга страна, след промените през 89 година, отново абсолютно безкритично, се допусна синовете и внуците на тези които развяваха знамето с пречупения кръст, да развеят знамето с петдесетте бели звездички и с това да пренапишат биографиите си. И каквото било - било. Сега, събитията в Украйна, отново дадоха кураж на фашистките наследници да заличат и антифашистките паметници и тези от похода на Червената армия.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.