Кулминацията на фарса наречен "демокрация" ще бъде следващата неделя

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kulminaciyata-na-farsa-narechen-demokraciya-shte-bade-sledvashtata-nedelya/145121 SvobodnoSlovo.eu
Кулминацията на фарса наречен "демокрация" ще бъде следващата неделя

В два Варненски района "Одесос" и "Приморски" вчера се проведоха частични избори за кмет. Шокиращо ниска е избирателната активност под 12% от имащите право на глас са отишли до урните, за да си изберат районен кмет. В район "Приморски" активността е 11.31%, а в "Одесос" 10.99%. И в двата района предстоят балотажи следващата неделя, заедно с парламентарните избори.

Тези избори са реален индикатор, за това което предстои на 27-ми. Протоколи, а не социолагия. Всеки да си направи изводите! На всички участвали партии в тези избори трябва да им светне червена лампа, особенно на загубилите с гръм и трясък социалисти, които са последни и в двата района. 

Предишните избранници бяха отстранени от съда заради това, че неправомерно са си останали във фирмите и не са изпълнили изскванията на закона да напуснат управлението на дружествата. 

Тази политическа класа или номенклатура е напълно изчерпана и делегитимирана! С по-малко от 12%, участващи в избори, не може да се говори за представителна демокрация и въобще за някакво легитимно управление. Тези кметове представляват някаква нишова общност от заинтересовани и купени гласоподаватели, което означава СЕБЕ СИ и никой друг. Те така и ще управляват - изцяло от името на клиентелата си. Отчуждението от тази пасмина и нихилизма на народа са тотални и повсеместни. Кулминацията на фарса наречен "демокрация" ще бъде следващата неделя. 

Нужна е нова кръгла маса и преучредяване на държавата! На уродливият преход трябва да се сложи край. Всички т.нар. "политици", които участваха в този погром над България следва да излезнат и да обявят, че напускат политиката и никога повече няма да се появяват и да се кандидатират за каквото и да било. 

Народът иска СЪД, не ИЗБОРИ, с които да се възпроизвеждат едни и същи слуги и лакеи на келптокрацията и политическия бандитизъм!

Страхил Ангелов

6 Коментара

И 1 човек дам да гласува

1 day before

Изборите са легитими и властта на мутрите в осигурена при това евтино и без пари

Коментирай

Милчо

1 day before

Нали същите ще участват около кръглата маса.От къде ще изровиш нови?

Коментирай

Kiko

1 day before

Terminal 2 !

Коментирай

Kiko

1 day before

Ako stese da stane nesto v taia darjaviza, dosega stese pone da pocne ot edina krai da stava, zer 30 godini minaha... Iavno niama...a covek ne jivee 1000 godini, iska da vidi nestata fa se slucvat uspesno v negovia biologicen horizont... Kato ne, Vij po gore Terminal 2

Коментирай

kuasom

22 hours before

....

Коментирай

kuasom

22 hours before

ГАРАНТИРАНО: За 21 дни ще правите жесток секс като порнозвезда - ще увеличите трайно пениса си със 7 см и ще започнете да получавате ерекция за 3 секунди (твърда като стомана, колкото дълго искате),прочетете повече тук---- https://come.ac/Menstill

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.