ЛЕНА И ПРО100 КИРО КАТО СКАЧЕНИ СЪДОВЕ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/lena-i-pro100-kiro-kato-skacheni-sadove/54545 SvobodnoSlovo.eu
ЛЕНА И ПРО100 КИРО КАТО СКАЧЕНИ СЪДОВЕ

 

Нали си спомняте Законът на Паскал в хидродинамиката, който гласи, че налягането, упражнявано от външни сили върху течности или газове (флуиди), се предава равномерно във всички посоки.

Нещо такова се е получило между Про100Киро и Лена Бориславова. Разбира се, мястото, където двата съда се скачат, вече го знаем в цяла България. И единственото успокоение е, че тя не е толкова голяма и за събитието знаят сравнително малко хора на фона на световната популация. Но, за скачените съдове...

Спомняте ли си Про100Киро как дойде на власт. Ами, наруши Конституцията. Правовия ред на Република България бе нарушен, за да сбъдне мечтата си. Какво е общото между двамата обаче - освен тайната квартира и ъгъла на камерата на стълбището. Ами Лена решила, вместо да влезе легално във властта, разбирай Народното събрание, да излезе по втория начин - нарушавайки закона. Защото Лена трябва да се закълне като депутат и след това да напусне парламента...

И това ако не са скачени съдове в правния мир на Република България, здраве му кажи. На това народът му вика: "Хвани единия - удари другия"... Единият влиза във властта, нарушавайки законите, другият напуска властта, нарушавайки законите. А иначе общото между Троянската война и България е, че и Троя, и България една и съща Лена ги пали.

И още нещо - седем милиона сме в ситуацията на Омир - възпяваме случая, но сме слепи да го видим.

Христо Стоянов 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.