ЛГБТ големът се самоунищожава

https://svobodnoslovo.eu/komentar/lgbt-golemat-se-samounishtozhava/136701 SvobodnoSlovo.eu
ЛГБТ големът се самоунищожава

Чували ли сте легендата за “Голема от Прага"? През 16-ти век в Прага бил създаден голем (човекоподобно същество от глина), за да защитава уязвимите в гетото на чешката столица. Големът се събуждал със заклинания и те го правели по-силен всеки път, но също така все по-жесток. И се обръщал срещу тези, които трябвало да защити. За да го спрат, се налагало да отнемат свещените символи, които му дават сила.

Ще е добре някой от ЛГБТ общността да вникне в смисъла на легендата и да си извади поука. Все пак, поругаването на българското знаме на сцената на прайда беше повратна точка на цялото движение, което вече вреди на собствената си кауза.

Събитието, което претендира да е “протест”, вече се превърна в отблъскващо статукво - те имаха толкова много корпоративни спонсори, че платното не им стигна и се наложи да ги въртят на екрана зад сцената. Посолства от цял свят ги подкрепят, столичната община също.

Всеки нормален човек би се питал - за какво тогава се протестира? За какво се търси подкрепа? Та те имат цялата подкрепа на света!

Всичката тази подкрепа обаче се насочва към посредствени изпълнители, които в най-добрия случай ще бъдат полуголи на сцената и ще покажат естетическа пошлост, а в най-лошия - ще поругаят знамето.

Ами документът как България губила 2,5 милиарда лева годишно от хомофобията? Малко трудно ще е някой да ти хареса каузата, ако си измисляш по-фантастични реалности от Толкин. 

Същото е и отвъд прайда - ЛГБТ големът прекарва годината в бутафорни акции на протести и стачки, които съвсем по случайност влизат с координиран залп по подбраните лъскави медии. И нито един българин, дори вероятно самите протестиращи, не им вярва. Организират се драг куин шоута, които се представят като част от “борбата”. Не подминават и традиционното българско прибиране на малка сума от държавен фонд, което превръща уж чистата им кауза в тънко, балканско схемаджийство.

Най-страшното от всичко е радикализирането. Прайдът и всичките други дейности на НПО-тата отблъскват най-умерените, но овластяват и дават платформа на най-радикалните, най-агресивните и най-шумните от общността. Те после застават на преден план и говорят от името на цялата общност.

Впечатлението, което получават хората, е за овластени, агресивни хора, които парадират със сексуалността си и мразят активно всичко традиционно, българско, християнско.

Всичко това е набрало такава скорост, че дори да се свали например буквата Т от свещените символи ЛГБТ, вече е малко вероятно големът да бъде деактивиран. Поне в България не се стигна до ужасяващите операции на малки деца, които отвратиха много други държави от цялата работа.

Автор: Виктор Блъсков

trud.bg

2 Коментара

';п;';'юю

2 weeks before

Всеки българин трябва да хване лъгъбътъ знамето, да го захвърли на земята и опцията е да уринира отгоре му!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.