Либералите и педалите начело на Европа докараха терора

https://svobodnoslovo.eu/komentar/liberalite-i-pedalite-nachelo-na-evropa-dokaraha-terora/24626 SvobodnoSlovo.eu
Либералите и педалите начело на Европа докараха терора

Пак познатият мемориален кич, като след всеки атентат - сърчица, розички, траурни ленти, Айфеловата кула блясва в цветовете на Каталуния, "не на страха", "няма да ни победят", "да отвърнем на омразата с любов" и прочие либерални дивотии...

Кметицата на Барселона изобщо не е в час, плямпа глупости - като пакистанския кмет на Лондон, същата бутафория.

Лидерите на Западна Европа са тотално неадекватни, самоубийствено наивни. Никой не се и замисля да вземе реципрочни мерки, никой не проумява, че сме в състояние на война и отговорът трябва да бъде като при война - без сантименти.

Кога ще ударят семейните клетки на атентаторите, кога ще депортират фамилиите им, кога ще ги лишат от достъп до социалните мрежи? 

Затваряне на границите, безжалостна репресия срещу цялото обкръжение на терориста, до девето коляно, това е един от възможните отговори. Да знае, че не жертва само себе си, че след атентата заминават и близките му. 

Европейският Съюз е длъжен светкавично да се откаже от квотното разпределение на бежанци, както и от хипотезата да налага санкции на държави, които отказват да го приемат - такива като Унгария, Полша и Чехия, например. Политиката на Вишеградската четворка в момента е сякаш най-съизмерима с мащабите на злото и противодействието срещу него. Орбан е полезният лидер, не Меркел, Юнкер или Рахой. Какво още трябва да се случи, за да го проумеят народите от континента?

Какво трябва да се случи още, за да проумеем, че Доналд Тръмп е прав да налага безжалостни санкции срещу държавите, спонсориращи джихада и да забранява достъпа на гражданите им до американска територия?

В чисто пропаганден план да се повтаря непрекъснато: атентаторите са ВИНАГИ и САМО мюсюлмани. Това не бива да замита под килима на криворазбраната толерантност - заради нея я докарахме дотук. Исляма води свещена война срещу християнската цивилизация, а историята сочи, че в подобни случаи единствената ефективна контрамярка са кръстоносните походи на вярата. 

Докато Европа си избира за управляващи сбъркани псевдолиберали, платени от Сорос, педерасти, които се бракуват публично за собствения си пол, и бездетни клетници, провалени в семейния живот, изродите ще продължават да ни избиват като псета насред собствения ни дом.

Само преди месец в Барселона разни правозащитни организации демонстрираха с искания за прием на повече бежанци. Е, днес те им се отблагодариха

Автор: Недялко Недялков

Либералите и педалите начело на Европа докараха терора. България трябва да следва политиката на Тръмп и Вишеградската четворка

http://pik.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.