Любопитен съм къде е сега жената, която е снимала покоите на Баце

https://svobodnoslovo.eu/komentar/lyubopiten-sam-kade-e-sega-zhenata-koyato-e-snimala-pokoite-na-bace/14423 SvobodnoSlovo.eu
Любопитен съм къде е сега жената, която е снимала покоите на Баце

Любопитен съм къде е сега жената, която е снимала покоите на Баце. Възхищавам се на куража й. Снимала е няколко пъти за година и половина. Може да е била "близка до сърцето му дама", редовна посетителка. Може и да е проститутка, пратена като куриер с пачки ("такса помагане" - от някой редовен "помагач"), за да ги снима, след като той ги пъхне небрежно в чекмеджето. Обслужва го, той ляга да "спинка сладко". И така пет пъти (а може би има и още снимки) за година и половина. Настина се иска кураж.

"Пратили ми шпиони да се крият по сенките да снимат" - вика Баце. А знае много добре коя е тя, никой не се е крил, той я е приел в спалнята си. И той знае коя е, и охраната от НСО знае. Но мълчат. И може би я търсят.

И при записа, на който говори като пиян, всъщност се прави на интересен нарочно за пред дама, който иска да си го пусне пак с тази идея, ще види, че е така. Може да е същата, може да не е. Ако е друга - имаме "шпионки", куражлийки. Някой е преценил на Борисов слабото място.

Къде ли се крие (крият) сега? Дали е бивша разочарована любовница, като онази от Барселона? Дали е някоя съвременна Мата Хари?

Ако пък е бивша любовница, която му отмъщава за отношението (има го на запис от Брюксел как с насмешка говореше за къщата в Барселона и не отрече да се познава с обитателката, но говореше подигравателно) - в такъв случай е още по-смела жена.

Абе, сюжет за филм отвсякъде. За сериал.

Дали ще се осмелят продажните телевизии да заснемат такъв сериал?

Или ще развият сюжета как едни подли конспиратори, за да злепоставят честния, чист като сълза премиер, внасят пистолет, пачки, злато на няколко пъти за година и половина, да ги снимат. И охраната им помага.

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.