Мъка е налегнала умният красивитет от решението на ВКС, че не могат да си сменят пола документално

https://svobodnoslovo.eu/komentar/maka-e-nalegnala-umniyat-krasivitet-ot-reshenieto-na-vks-che-ne-mogat-da-si-smenyat-pola-dokumentalno/52515 SvobodnoSlovo.eu
Мъка е налегнала умният красивитет от решението на ВКС, че не могат да си сменят пола документално

Мъка е налегнала умният красивитет от решението на ВКС, че не могат да си сменят пола документално.
Така ще им се наложи да си го карат по старому. Ние си ги знаем какви са, ама си нямат тапия за това 

Даниел Божилов

3 Коментара

Синята барета

1 year before

Мани ги тия , шарените. Ще си поплача за тях в събота ,като съм по свободен. Сега има супер новина - Главния жрец , упс, представител Борелката е наредил, по заповед на КуулЕба, всички държави да отворят складовете си и да изпратят на Крайна всичките си снаряди !!!! Ама веднага, щото им трябват !!!

Коментирай

Боги

1 year before

А не е ли наредил снарядите да се ескортират лично от лидерите на евроатлантическите партии в съответните парламенти? Ако се сети да издаде такава заповед, ще се постигне двойна ефективност.

Коментирай

реалист

1 year before

Защо пък да не им издават документ, че да се увредили физически? А понеже преди това са били и увредени и психически, да им се издава и по една жълта книжка. Не трябва да им се разрешава да гладуват и да заемат управленски длъжности. Тяхната откаченост заслужава документ и сертификат.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.