Мисля, че без да иска България показа една основна истина, която в момента е ядрена бомба

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mislya-che-bez-da-iska-balgariya-pokaza-edna-osnovna-istina-koyato-v-momenta-e-yadrena-bomba/142845 SvobodnoSlovo.eu
Мисля, че без да иска България показа една основна истина, която в момента е ядрена бомба

Мисля, че без да иска България показа една основна истина, която в момента е ядрена бомба. Че няма държава Северна Македония. Такава държава е изкуствено създадена, призната от предателите в България, от Филип Димитров насам до Бойко Борисов, изкуствено насаждана от Европа и Америка, изкуствено прочистена от българи в две световни войни от добрите Кобурги, които работеха против България, и заселена с албанци и всякакви.

Когато истината все някак излиза наяве....

Анастасия Гешева

8 Коментара

Реалист

1 day before

Този път не съм съгласна с г-жа Гешева. Каквото и да е показала България в този момент, нищо не печели. Щеше да спечели много повече, ако ръководителите й се държаха по друг начин.

Коментирай

Kiro Kanadeca

1 day before

България единствено показва страх, мекушавост, тъпотия, лакейство. Защото няма кой, няма кой да удари по масата и да им тегли една майна, да изтегли посланика , да им напише с калема ясни условия и докато не ги приемат под формата за закон, няма ЕС. А като наказание да им виси условието, че ха са се изметнали, ха сме започнали процедури по отнемане на българско гражданство на най-заслужилите.

Коментирай

Injun Joe

1 day before

Желю жабата бързаше като пърле пред майка си да ги признае, сакън някой да не го изпревари!

Коментирай

Геле

1 day before

Да "вземем" Македония, Северна Гърция и Южна Румъния за да ги у*време като територията - последни по всичко в Европа, бананова държава от 10ти свят и на първо място в света по смъртност

Коментирай

Андрей К

1 day before

А не, това са коментари от миналото и доникъде няма да доведат и до нищо добро..

Коментирай

Отговоръ

1 day before

Не бъдете толкова строги с тази нещастна група хора. Те са един пример какво може да стане при загуба на националната идентичност. По-снизходително с тях. Та те са на брой по-малко от град София. Правилното е според мен да не им обръщаме много внимание. Тук имаше специалисти по психичните отклонения, навярно те могат да подскажат едно правилно отношение.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.