Нагледно описание колко е един милиард долара

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nagledno-opisanie-kolko-e-edin-miliard-dolara/145124 SvobodnoSlovo.eu
Нагледно описание колко е един милиард долара

Нагледно описание колко е един милиард долара. 🙂 За неползващите английски - ако наредите един милиард еднодоларови банкноти, те ще опашат земното кълбо 4 пъти. Ако всяка секунда, денонощно взимате или харчите един долар, ще са ви необходими 32 години, за да ги съберете/изхарчите. 

А сега си представете какво е 1 трилион долара! Умножете всичко по-горе по 1000.

САЩ затъват с 1 трилион нов дълг всеки 100 дни.

Успяхте ли да визуализирате мащаба на финансовото блато, в което затъваме?

Хубава седмица.

Виктор Папазов

5 Коментара

Интересно

22 hours before

Колко много са 1 милиард и колко малко и недостатъчни са да се платят пенсиите и минималните заплати в България например...с 1 милиард в България и улици цабне могат да асвалтират, не мога и болница да построят...били недостатъчни...така в еврокраварския концлагер - много милиарди и никакъв мозък, резултатът - унищожителни войни и корупция и беззаконие с престъпност в целия еврокраварски концлагер

Коментирай

Мирмидон

22 hours before

Е, за българските политици 1 млд. нищо не е, те смело наливат милиарди в САЩ, и Украйна, ама не от собствените си, а от бюджета. Наскоро четох, че на Шиши му намерили 100 млд в офшорни сметки, а Боковите трябва да са много повече, а бедният Зелю колко ли има.

Коментирай

kuasom

17 hours before

...

Коментирай

kuasom

17 hours before

ГАРАНТИРАНО: За 21 дни ще правите жесток секс като порнозвезда - ще увеличите трайно пениса си със 7 см и ще започнете да получавате ерекция за 3 секунди (твърда като стомана, колкото дълго искате),прочетете повече тук---- https://come.ac/Menstill

Коментирай

Рени

16 hours before

Искам Боко и Шиши да си наредят парите около земното кълбо, както описва автора. На връщане да си ги приберат и да си ги харчат поживо, поздраво.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.