Наръчник за кибер-терористи в аборигенски държави, тип "Боко-Киро"...

https://svobodnoslovo.eu/komentar/narachnik-za-kiber-teroristi-v-aborigenski-darzhavi-tip-boko-kiro/53957 SvobodnoSlovo.eu
Наръчник за кибер-терористи в аборигенски държави, тип "Боко-Киро"...

Наръчник за кибер-терористи в аборигенски държави, тип "Боко-Киро"...

1.Сваляте си браузъра Tor

2.Намирате меил услуга, която работи в Tor. Има много такива, има дори български - някои от най-големите български меил-услуги свободно работят в Tor.

3.Пускате Tor. Изчаквате го автоматично да се свърже към анонимиращата мрежа.

4.Правите си един акаунт - например [email protected]

5.Пишете терористично писмо

6.Събирате от Интернет мейлите на депутати, министри, общински съветници, кметове. Само такива събирайте, не тероризирайте училищата, които се борят за знанието на децата ни. Не. Не тях. Има достатъчно депутати, министри и всякакви подобни боклуци.

7.През мейла, отворен в Tor, разпращате терористичната заплаха. Например: "Източих сметката на депутата Петранов (името е случайно) от Швейцария. Ще източа тая и на премиера от Бахамските острови..."

...

На следващия ден гледате сеир. Той започва с инженера по селскостопански науки Явор Колев, доскоро коронясан за кибер-експерт №1 в държавата. После минава през някой зам.-министър. Накрая ще чуете лично министърът да се изкаже, а главният прокурор ще образува дело за доживотния ви затвор като престъпник срещу Републиката. До вечерта може и Президентът да се заеме със скромната ви личност... :)

Същото можете да направите и в чужбина, защото с Мария Габриел начело (завършила Френска филология), информационната сигурност в целия ЕС е на същия хал... :)

...

Накрая само внимавайте да не ви почука КГБ на вратата - защо се правите на Путин и му крадете от славата :)

Добри Божилов 

1 Коментара

Велков

преди 1 година

Божилов, Добри, Защо нищо не си споменал, какво писмо да се изпрати на мейлите на Костадинов и "Възраждане"?! А трябваше, за да видиш колко много коментари щеше да получиш и все "хубави" от "истинските" ПАРТИотари!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.