Наркоманите във властта ги возят шофьори със служебни коли и ги пази НСО, за което плащаме отново ние

https://svobodnoslovo.eu/komentar/narkomanite-vav-vlastta-gi-vozyat-shofyori-sas-sluzhebni-koli-i-gi-pazi-nso-za-koeto-plashtame-otnovo-nie/119563 SvobodnoSlovo.eu
Наркоманите във властта ги возят шофьори със служебни коли и ги пази НСО, за което плащаме отново ние

На фона на непрекъснатите случаи с фалшиви тестове за наркотици, сега властта намалява референтните стойности за наличие на забранени вещества. Значи производството на невинни престъпници ще се увеличи. Ще има съдебни дела за компенсации към държавата, а компенсациите ще се плащат от всички нас и нашите данъци. Няма да ги плати нито Кокорчо от джоба си, нито шефа на някой КАТ. 

Ами толкова си могат, нашите управници. Продължавайте да избирате променкаджии, докато останете всички без коли, без книжки и ви набутат по арестите докато доказвате своята невинност. Наркоманите във властта ги возят шофьори със служебни коли и ги пази НСО, за което плащаме отново ние.

Цветан Фиков

1 Коментара

Васко

преди 6 месеца

Напълно си прав Цветане , но гласа народен е обхванат от ,, Стокхолмския синдром ,,и засега няма лечение.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.