Народът не харесва "Борисов-3"

https://svobodnoslovo.eu/komentar/narodat-ne-haresva-borisov-3/25320 SvobodnoSlovo.eu
Народът не харесва "Борисов-3"

Съвсем очаквано народът не приема и няма доверие в третият опит на Борисов да изкара нормален мандат. Според изследване на „Галъп интернешънъл“ едва 32 процента имат доверие в новото правителство. И това е преди нацистките скандали.

68 на сто от българите не приемат режима на Крали Марко Тотев от Банкя. Затова и Борисов , и Цветанов, пък и който и да е от тяхната шайка,/както точно ги е нарекъл преди четири години новото им лице Антон Тодоров/ нямат право да говорят от името на народа. Те трябва да казват – една трета от народа ни харесва и избра. И да спрат да манипулират, че имат народната обич.

Заради тяхната парламентарна група, чието поведение е махленско, доверието в парламента е едва 24 процента! И депутатите трябва да внимават с бомбастичните изрази –народът това, народът онова… Защото още в първия месец точно народът им показва среден пръст! И не случайно 53% от българите са песимисти за бъдещето на държавата.

След четири години /ако този път успеят да устискат мандата!/ вероятно оптимисти ще са само парламентарните групи на ГЕРБ и на набедените патриоти, както и правителството. Няма да се изненадам, ако дори и тогава говорят от името на народа!

Стефан Северин

http://pogled.info

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.