НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА СТОИМ ДАЛЕЧ ОТ ШАМАРИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nay-vazhnoto-e-da-stoim-dalech-ot-shamarite/53678 SvobodnoSlovo.eu
НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА СТОИМ ДАЛЕЧ ОТ ШАМАРИТЕ

Най-важната задача на българите в момента е да не допуснем да бъдем въвлечени във война. Още повече война между два близки нам народа. България смята Русия за братска държава, а руснаците - за братушки, за освободители и хора, които са близки до нас по култура, манталитет, език и емоционалност. Няма как да забравим кръвта на руснаците, пролята за българската свобода. Ние работа в тази война нямаме и не трябва да допускаме да имаме.

Съпротивата срещу въвличането ни във войната от страна на политиците ни, които отдавна са се продали на САЩ, трябва да бъде непрестанна и силна. Няма къде да отстъпваме, зад нас е България!

Ние мъже да се бият срещу Русия нямаме!

Ние синове курбан за американските интереси в Украйна нямаме!

Ние жени, загубили мъже и синове на фронтовете в Украйна, не искаме да имаме!

Ние не забравяме освободителите си!

Ние НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ВОЙНАТА ДА ДОЙДЕ ТУК ИЛИ НИЕ ДА ОТИДЕМ ТАМ!

България ще запази неутралитет! Американци, отивайте си у дома, няма да ни пречупите!

Елена Гунчева-Гривова

2 Коментара

ИвайлоК

преди 1 година

Виждам само един близък на мен народ - руския. Урките никога не са ми били близки.

Коментирай

коментар

преди 1 година

НАТО обяви за прехвърлянето на хиляди военни към границите на Русия, ситуацията на фронта се изостря. В близко бъдеще от Северноатлантическия алианс искат да прехвърлят няколко хиляди войници до руските граници, увеличавайки общата численост на групировката до 300 хиляди души, пише Politico. Партиите на войната начело с боко, христо иванов, киро простото, асан кървавите бикини, без да им мигне окото ще изпратят българи за да запълнят тези 300 хиляди. Ако не искате да бъдете пушечно месо, не гласувайте за гореспоменатите предатели!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.