Не обръщайте внимание на второразрядната политическа драматургия около некоалиция-2

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ne-obrashtayte-vnimanie-na-vtororazryadnata-politicheska-dramaturgiya-okolo-nekoaliciya-2/130000 SvobodnoSlovo.eu
Не обръщайте внимание на второразрядната политическа драматургия около некоалиция-2

Не обръщайте внимание на второразрядната политическа драматургия около некоалиция-2. С вероятност на 90% кабинет ще има, но не защото много се харесват, а защото така им е разпоредено. Не случайно ДПС даде анонс, че ще подпира сглобката, дори ако се наложи да ги събира и с третия мандат. 

Ситуацията е такава, че Посолството няма да допусне ни на йота отклонение от правата линия на абсолютен слугинаж. Затова какво е казал Асен Василев за Мария Габриел няма никакво значение. На същият ще му се наложи да бъде толупа на мафията, а може би и задната част, ако влезем в стилистиката му, че Габриел била "красивото лице на мафията". Какво говорят нашите компрадори няма значение. Утре могат да говорят обратното със същия плам. Асен Василев е емблематичен пример. От "никога с ГЕРБ" до министър избран с гласовете на ГЕРБ и в коалиция с тях и ДПС (демек мафеята). 

И докато клоунада върви на приливи и отливи по телевизора, външни сили ни редят кабинет, управление и държава. И със сигурност го редят не от пиетет към българския интерес.

Оставка и избори!

Карлос Контрера

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.