Не станахме Съветска република, но сме вече колония на щатите!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ne-stanahme-savetska-republika-no-sme-veche-koloniya-na-shtatite/26079 SvobodnoSlovo.eu
Не станахме Съветска република, но сме вече колония на щатите!

Русофобски оплаквачки пропищяха орталъка как някога щели сме да станем 16-та република на СССР. Истерията е пълна. Ама какво да се прави – нали затова им плащат от „фондацията“ Америка за България? Не е ново. Смотаният ни президент Желев също въртеше тази изтъркана плоча. Пенеше се и редеше страхотни думи за национално предателство и колко страшно сме били зависими от Кремъл.

Да, бяхме зависими! Но никога Москва нямаше да се съгласи да станем тяхна република, защото губи един глас в международната битка. Дори само заради това. Трябва да си кукуригу, за да си мислиш, че Кремъл има нужда от 16-та република. На СССР ние му бяхме нужни в международните отношения, да гласуваме с него. Дори само заради някоя черна работа, която вършехме в света по поръка на Москва. А това съвсем не е малко.

Живков знаеше това отлично, но нищо не му пречеше да декларира навсякъде най-сърдечни братски чувства. Защото беше хитър. Една целувка с Брежнев, един орден и 12 години получавахме 600 милиона долара безвъзмездна и тайна помощ. Тайна от другите соцдържави. Да не говорим за нефта, дървения материал, рудите, машините, които ни се даваха ей така. Да не говорим и за необятния пазар на нашите калпави изделия.

Целувката на Тато беше златна, а Борисовота и цент не струва!

Бяхме зависими, но никой съветски посланик не си беше позволил да извика Живков и да му дава указания – той беше приеман с почести в Москва като държавен глава. Сега не от Белия дом, командват ни от американското посолство – унизително, като жалка колония. И каквото ни кажат, това правим.

Имаше ли някога съветска военна база у нас? Сега има четири американски и искат още, дори безплатно.

Зависими от Кремъл?

Ами СССР води 12 години война в Афганистан – да сте чули един, ама поне един български войник да участва в нея? А Буш, оперетният президент на САЩ, Бушлето, както иронично го наричаше Саддам, ни задължи да участваме в най-зловещата и цинична война, скрити зад лъжата, че в Ирак има химически оръжия. Не се намери дори един килограм, но никой в Хага не призова военнопрестъпника Буш, Блеър… Дори в Англия убиха д-р Кели, защото като експерт на ООН, два месеца преди войната каза пред света: В Ирак няма химически оръжия! Но целта не беше химическите оръжия, а петрола.

Сега синовете на тези, които и с наша помощ, бащите им бяха избити от „миролюбивата“ 200 хилядна армия на САЩ, сега те ни идват на гости. Не бива да си мълчим. Ние сме по нареждане на САЩ и в Афганистан – и оттам ни идват гости! Мнението на Вашингтон е по-важно от това на Брюксел, защото и ЕС се командва от САЩ.

Щом моторът на Европейския съюз е Германия – няма никакъв проблем. Виждате, че Меркел папагалски повтаря това, което й кажат от Белия дом. А тя върши това, защото е канцлер на окупирана държава. 70 години след Втората световна война не са махнати клаузите за окупацията на Германия.

Само Русия си изтегли войските/ защото толкова му беше акъла на пияния Елцин!/.

В момента в Германия има 45 хиляди американски военни и 17 хиляди английски. Тази войска се издържа от работливите немци – 3,5 милиарда евро годишно!

Нашата фалшива надежда, че ЕС се прави, за да се опъне на САЩ, отдавна изгасна.

Обратното – Европейския съюз е създаден, за да може по-лесно и ефективно Щатите да командват Европа!

Ех, господа русофоби, колко сме независими в трагикомичната колония България!

Резултат с изображение за Стефан Северин

http://pogled.info

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.