Нека подкрепим легендата на българския рок Милена Славова  на 13 септ. от 09:00 ч. пред Върховния съд в София

https://svobodnoslovo.eu/komentar/neka-podkrepim-legendata-na-balgarskiya-rok-milena-slavova-na-13-sept-ot-0900-ch-pred-varhovniya-sad-v-sofiya/116373 SvobodnoSlovo.eu
Нека подкрепим легендата на българския рок Милена Славова  на 13 септ. от 09:00 ч. пред Върховния съд в София

Нека подкрепим легендата на българския рок Милена Славова  на 13 септ. от 09:00 ч. пред Върховния съд в София в Съдебната палата, когато ще се разглежда заведеното дело срещу нея, което започна преди две години за това, че във Фейсбук изрази мнението си против "София прайд", поругаването на българското знаме, затварянето на София, както и че охраната на парада се плаща от нашите данъци, без никой да ни пита.

Припомням, че тогава ЛГБТИ активисти скочиха срещу Славова, заплашвайки дори и 13-годишната ѝ дъщеря... Емблематичната певица беше подложена на същинска канонада от обиди, подигравки, дори и заплахи. А малко по-късно, след активното докладване на поста от страна на същите, той бе свален от администраторите на Фейсбук.

Но с това атаките срещу Славова не спряха. Същите тези, които от години реват, че са дискриминирани, обиждани, гонени, тормозени, тези същите по най-грозен начин нападнаха рокаджийката. Това са само част от думите, които използваха въпросните: „свиня“, „смръдла“, „лелка в критическата“, „човешка развалина“, „хомофобско недоразумение“, „адова простакеса“, „трансфобка“, „дрипла“, „разплута женица“, „краставо куче“, „незадоволена“, „плашило“, „певачка с наднормено тегло“...

Истината е, че Милена повдигна и друг сериозен въпрос. След премахването на публикацията тя написа, че е подложена на тези атаки, защото е против агресивната кампания от страна на ЛГБТИ средите спрямо децата, която включва и агитация за смяна на пола им.

Нещо подобно се случи и с PR-а, певец и шоумен Евгени Минчев, който също изказа мнение против гей парада. Минчев зададе и 11 въпроса, кой от кой по-резонни и адекватни. Реакциите срещу него не бяха по-различни от тези срещу Славова. Обиди, закани, подигравки, клевети...

Милена печели първото дело. Второто - не. На 13.09. е делото пред Върховния съд. Нека я подкрепим!

Виктория Георгиева

2 Коментара

иван

преди 8 месеца

Оставете кой какво казал. Тя, простотията не е осъдителна. Търсете организаторите на парада и енергията му. Те получават парите от запад, те продават душа, деца, родина. Назовете ги поименно - официална информация трябва да е! И ги добавете към останалите продажници от т.нар. политика и медии.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.