Нещо, което ме тревожи истински - прекалено много хвалят правителството

https://svobodnoslovo.eu/komentar/neshto-koeto-me-trevozhi-istinski-prekaleno-mnogo-hvalyat-pravitelstvoto/113291 SvobodnoSlovo.eu
Нещо, което ме тревожи истински - прекалено много хвалят правителството

Щипя се да проверя дали да съм будна. Понеже имам видения от близкото ни мафиотско минало. Виждам тия дни по медиите оживяло например карето картоиграчи от оная скандална снимка на яхтата в Монако с убития контрабандист Иван Тодоров - Доктора. Помните ли я?

Значи забелязвате и вие, че аверите на Доктора (начело с един бивш царски министър, който стопанисваше АЕЦ - Белене навремето си...) дават напоследък през ден интервюта и ни учат на морал и политика.

И още нещо, което ме тревожи истински - прекалено много хвалят правителството.

Анна Заркова

1 Коментара

Червената шапчица

преди 10 месеца

Виц на деня -- Министър Славов се срещна с посланика на САЩ Кенет Мертен, обсъдиха съдебната реформа. Жената зад щанда, т.н. надежда йорданова е с летен вирус, има тежка диария и не можа да отиде на срещата.--- miroslav sevlievski

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.