Нищо добро не ни чака с такъв страхливец за военен министър

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nishto-dobro-ne-ni-chaka-s-takav-strahlivec-za-voenen-ministar/113521 SvobodnoSlovo.eu
Нищо добро не ни чака с такъв страхливец за военен министър

Нищо добро не ни чака с такъв страхливец за военен министър. ☹️ щом от един пост във ФБ се е изпуснал и. Ялата държавна машина е впрегната да го пази и защитава, какво ли ще стане ако някой започне истински военни действия срещу нас?!

Виктор Папазов

3 Коментара

С демократични методи

преди 9 месеца

Това по-скоро е “назидателно” предупреждение в стил ала операция Кондор, както и включването в сайта, някой чуди ли се кой “подава” имената, борбата с “ дезинформацията” не дава резултати, налага се да се втвърди тактиката.

Коментирай

Операция Кондор

преди 9 месеца

От Wikipedia: ” Дилма Русеф беше пленена, затворена и измъчвана от 1970 до 1972г.” Статия в Гардиън от 11.12.2014 “Brazil president weeps as she unveils...abuses”Дилма Русеф беше измъчвана, 191 бяха убити и 243 “изчезнаха” с Америк. и Брит. разпитващи обучаващи в измъчване.

Коментирай

ВЕНЦИ

преди 9 месеца

АЗ СЪМ ГРИГОР ДИМОВ !!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.