Нито Урсула, нито Кая ще получат моята подкрепа

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nito-ursula-nito-kaya-shte-poluchat-moyata-podkrepa/136894 SvobodnoSlovo.eu
Нито Урсула, нито Кая ще получат моята подкрепа

Нито Урсула, нито Кая ще получат моята подкрепа
Предсрочно, по стахановски, лидерите на 27-те държави членки на ЕС си свършиха работата и избраха тримата големи шефове на съюза за следващите пет години - Урсула фон дер Лайен, Антонио Коща и Кая Калас. Почти с пълно единодушие ги избраха. Единствено Виктор Орбан и Джорджа Мелони нарушиха с гласуванията си единомислието. Така Антонио Коща автоматично става председател на Европейския съвет, а кандидатурите на Урсула и Кая трябва да бъдат одобрени от Европейския парламент.

Лично аз ще гласувам срещу двете кандидатури. Урсула е просто лицето на онези сили, които загробват Европа. Няма как да подкрепя човек, чийто зелен фундаментализъм и примитивна русофобия превръщат Европа в деиндустриализирано пространство и в марионетка на САЩ.  Да си припомним също, че Урсула е разследвана за участие в корупционни сделки с ваксини и че е изтрила текстовите си съобщения с директора на Пфайзер. Естонката Кая също не изглежда особено умен човек, а и особено принципен човек не изглежда. Основното й занимание като премиер на Естония беше да маха паметниците на Съветската армия, сражавала се с нацистите. Освен това се оказа, че докато е заклеймявала  "руските агресори", съпругът й е имал участие във фирма, правеща бизнес с руския компании дълго време след началото на войната в Украйна. Принпицпа жена се оказва въпросната Кая, нали...

Подкрепата за жени като тези двете е подкрепа за развала на Европа. Да, почти съм сигурен, че повечето депутати в ЕП, верни на партийните повели, ще гласуват и за двете. Само че трябва да има и хора, които гласуват срещу безумията. Трябва да защитим свободата.

Петър Волгин

2 Коментара

Diana

2 days before

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Коментирай

Emigrant

2 days before

Само така! Трябва да се спре това безумие на ЕС! Това беше девизът на Австрийската Партия на Свободата. Аз гласувах за тях: "Да спрем безумието в ЕС!" FPÖ победи в Австрия. Жалко, че без Петър Волгин до голяма степен ще се обезличи ефирът. Започва сивотата в ефира.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.