Някаква част от западния свят се раздвижи в посока изтрезняване

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nyakakva-chast-ot-zapadniya-svyat-se-razdvizhi-v-posoka-iztreznyavane/2574 SvobodnoSlovo.eu
Някаква част от западния свят се раздвижи в посока изтрезняване

Прави впечатление, че по-възрастните представители на планетарния елит започнаха един през друг да говорят, че нещо трябва да се промени, а то, според тях, много се доближава до това, което според мен трябва да се промени, ако светът иска да излезе от капаните на глобализма и да се опита да нормализира съществуването си с много рационален и разумен начин на живот.

След Хенри Кисинджър, който се изказа открито за това, че Украйна ще бъде присъединена, той говореше за източните и части, аз говоря за цяла Украйна, и американският президент казал същото, според Ню Йорк Таймс. Байдън казал същото, Украйна да се готви за териториални промени. Като изключим шизофренията на глобалистките лидери, особено американските, които сутрин говорят едно, след обед друго, а вечер правят трето, на мен ми мирише на много неприятно за евро-атлантически интегрираните народи и държави подготвяне да приемат голата истина. А тя е, че Русия категорично ще постигне целите си в Украйна, няма да загине и много вероятно няма да преустанови своето съществуване и оказване на влияние в половината до две трети от света. Много неприятни наистина!

Да вярваш три месеца как грозната и омразна Русия и нейния отвратителен диктатор нацист Путин ще бъдат унищожени, смазани и натикани в концлагери (основна идея на русофобите - физическо унищожение на руснаците, това не е шега), и сега да се окаже, че жестоко си се излъгал и омразните хора не само ще останат, но и ще влияят и то пряко, наистина е много тежко. Разбирам страданието на тази прослойка.

Друг един дядо се обади вчера.

Лех Валенса.

Без много много приказки той обяви, че ЕС трябва да се разпусне. Мъка!

От няколко седмици в американските основни медии като NYT, WP и Fox се появяват материали от военни и политически експерти, които приканват властта да се откаже от безумието да въоръжава Украйна. С аргументи. Че това води и ще доведе до жестока криза в САЩ, включително породена от отклоняване на държавните средства за оръжие за Украйна вместо за храна за децата в САЩ примерно. Да не говорим за последствията от чисто военен характер, които политиката на ДД може да доведе за САЩ.

Да бе, какво ли трябва да представлява власт, която вместо да се грижи за децата и доброто на своя народ, използва ресурсите му, за да снабдява с оръжие друг народ, за да избива трети народ?

Тук психологията и политологията рязко онемяват!

Директорът на института за изследване към френското разузнаване написал още в януари огромна статия, в която доказва всички неща, за които аз говоря ежедневно, тоест глобалистките отровни политики и вредни управления, които касаят Украйна и не само, и засягат тежко здравия разум и мира на планетата заради безумията на шепа хора.

В този доклад Ерик Денес предупреждава Запада, че политиката на глобалистите ще доведе до "геоцивилизационно самоубийство", като посочва, че причините са не само Украйна, но миграцията, здравното управление и икономическите колапси, все теми добре познати като кризи, причинени изкуствено от световния таен елит. Който вече изобщо не е таен и то отдавна! Що за човечество е това, което вижда и знае злото и го приема с радост???

Това са само част от примерите за гласове на Запад. Които показват дълбокото пропукване на целия сценичен фронт на измислената реалност, в която се опитаха да ни натикат след Втората Световна Война архитектите на ДД. Война, която се оказа, че не е приключила, приключва сега, в 2022 година! Светът живее все още в измислена реалност, в която се прожектират измислени кризи, а истинските кризи се прикриват и използват за контрол и поробване на хората.

Всичко това мащабно и грандиозно се пропуква.

У нас.

Тези гласове у нас се посрещат с радост от голяма част българи. А тези, които обслужват американския глобален ред моментално наскачаха. Това важи най-вече за думите на Кисинджър. Рязко и бързо за политкоректните медии и главни редактори Кисинджър, от най-големия политик познат на света, ерудит и върховно велик дипломат и експерт се превърна в дядка, стогодишен изкуфелник, Путинист и рубладжия.

Това е диагнозата на всички нещастни глобалисти и любители на глобализма. Всеки път, когато чутото и видяното не съвпада с мартичката в главите им, се появяват тези епитети и определения.

Не ми отива аз, която съм идеологически и духовен враг на Кисинджър, да защитавам изказването му пред собствените му чада!

Да обобщим.

Някаква част от западния свят се раздвижи в посока изтрезняване. Там има сили, които никога не са били пияни и никога не са харесвали това, което тайният елит направи със Запада и цивилизацията му. Тези гласове само ще се засилват и ще се увеличават количествено и качествено. Това е точно толкова сигурно, колкото е сигурно, че държавата Украйна ще изчезне от картата на света. Тези гласове са израз на човешкото разбиране и стремеж към излизане от пропастта, в която живот няма. Включително дъртакът им го каза! В тази пропаст има живот , който отлично е описан в "Живите мъртви", живот на полуроботи, машини, жалки човешки същества, покрити с всички пороци.

На Запад има хора, които не желаят да влязат там!

И аз знам, че тези хора никак никак не са малко.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.