НЯКОЙ СЕ СМЕЕ ЕХИДНО ОТ ОТВЪДНОТО... Документите говорят...

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nyakoy-se-smee-ehidno-ot-otvadnoto-dokumentite-govoryat/114470 SvobodnoSlovo.eu
НЯКОЙ СЕ СМЕЕ ЕХИДНО ОТ ОТВЪДНОТО...    Документите говорят...

НЯКОЙ СЕ СМЕЕ ЕХИДНО ОТ ОТВЪДНОТО...

Документите говорят...

За съществуването на такъв документ се е знаело и преди. Заедно с други трофейни материали той е отнесен в Москва и попада в архива на Министерството на външните работи на СССР. Там съветският историк Алексей Шевяков работи с него, подготвяйки монографията си „Икономическата и военно-политическата агресия на германския империализъм в Румъния: 1936-1941 г.“. Тази книга е публикувана през 1963 г. и там са цитатите от диалога между премиера маршал Антонеску и Хитлер за плановете за унищожаване на славяните.

Документът разказва за плановете на фюрера за "биологичното унищожаване на славяните". Тази информация се потвърждава и от зверствата, които нацистите извършват от есента на 1941 г. срещу коренното население на Русия, Украйна и Беларус.

Ключов пасаж от доклада на Антонеску за срещата му с Хитлер:

„Фюрерът започна с бурна дискусия по големия славянски проблем, като ми направи честта три пъти да приема очертаната от мен гледна точка за европейското преустройство. Като основа за разговора фюрерът открито ми каза:

„Прав сте, славянският проблем е биологичен, а не идеологически, както казахте, и борбата срещу славяните трябва да се води от всички европейци.

В бъдещата Европа трябва да има само две раси - латинската и германската. Тези две раси трябва да работят заедно в Русия, за да унищожат (буквално - dărâma, съборят) славяните. Невъзможно е да се противопоставим на Русия с правни или политически формули, защото руският проблем е много по-сериозен, отколкото мнозина смятат, и трябва да намерим решения за колонизиране и биологично премахване на славяните.

Ето защо всички европейски народи трябва да работят заедно в борбата срещу славяните и утре заедно да преобразуват Русия за Европа.

Защо белгийците трябва да имат 224 жители на квадратен километър, когато в Русия има толкова огромни пространства? Защо моите германци от западните територии трябва да живеят в трудни условия, когато пространствата на изток им предлагат бъдеще?

Моята мисия, ако успея, е да унищожа славяните! - каза фюрерът”.

Господи, а днес самите славяни се избиват помежду си. Някой се смее ехидно от отвъдното...

Светослав Атаджанов

4 Коментара

Тина

преди 9 месеца

Венци, това заплаха ли е? Може би бленуващите за териториите на Изтока от Запада са планирали точно това - българи да убиват българи?

Коментирай

Андрей К

преди 9 месеца

Самите славяни не се избиват помежду си. От десетилетия в Украйна се наливат много пари за антируска пропаганда и в подкрепа на украинския национализъм. Наливат се в момента милиарди отвън за да се поддържа войната с Русия... Някой не жали средства, за да се избиват славяните помежду си.

Коментирай

Ежо

преди 9 месеца

А ти бе,Атаджанов с едно ли око писа това?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.