Няма вече истински медии, а истинските журналисти сме отстранени от ефир, за да не пречим на мафията

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nyama-veche-istinski-medii-a-istinskite-zhurnalisti-sme-otstraneni-ot-efir-za-da-ne-prechim-na-mafiyata/53112 SvobodnoSlovo.eu
Няма вече истински медии, а истинските журналисти сме отстранени от ефир, за да не пречим на мафията

Фарсът е пълен. Вече ви показах как се управляват стотици милиони и дори милиарди левове чрез граждански договори с частно лице, на което не може да се търси никаква отговорност как и на кого се дават обществените поръчки.

Днес мисирките са толкова безпомощни, че дори не смеят да зададат истинските въпроси. Безпомощни са защото са се продали за жълти стотинки, както те, така и шефовете им.

Ръсят глупост след глупост за арестувания строителен бос и под диктовката от едно министерство се опитват да представят случая като битов инцидент. Вместо да зададат точните въпроси, които са:

Защитен свидетел на европейската прокуратура ли е пребил строителния бос?

От едно министерство чрез шефа на една агенция ли е бил предупреден строителния бос, че във фирмата му има "къртица"?

Побързаха ли един министър и един шеф на агенция да се дистанцират от строителния бос, като разиграха сценка за пред медиите за уж големи кражби при строителството на един път, който е строен от фирмата на строителния бос?

Само тези три въпроса са достатъчни, за да се разбере каква огромна корупция тресе държавата и служебното правителство?

Няма вече истински медии, а истинските журналисти сме отстранени от ефир, за да не пречим на мафията.

Димитър Байрактаров

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.