Омръзна ми от комедийните пиар спектакли на Борисов и Гешев!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/omrazna-mi-ot-komediynite-piar-spektakli-na-borisov-i-geshev/14774 SvobodnoSlovo.eu
Омръзна ми от комедийните пиар спектакли на Борисов и Гешев!

Политическият елит в България е не само силно корумпиран, но и компрометиран. Всеки е държан с компромати - срамни сделки, снимки, записи, видеа.

Сега омазаните използват прокуратурата, която също е част от тресавището, за очерняне на президента Радев. Видите ли, в Президентството не е по-различно, искат да ни внушат самозванците.

Прокуратурата разпитвала премиера Борисов за разни чатове. И какво от това?! Българските граждани не се интересуват от чатовете с Бобоков, а от тези с Божков, защото Божков заяви, че е рекетиран да предаде и е предал подкуп в размер на 67 млн. лв. на Горанов и Борисов.

Гражданите искат да знаят как един държавен служител на заплата има в шкафчето си милиони евро и кюлчета злато. И те ли са от рекет, подкупи, отчисления по обществени поръчки?

Какво се случва с "Осемте джуджета", защо злато и пари изчезват от Специализираната прокуратура? Защо Пепи Еврото не е арестуван? Още ли му и шофер братът на министъра на МВР Младен Маринов? И ей такива едни неща.

И още нещо: "сготвени" ли са служителите на ГДБОП с подкуп, защото арестуваха половин тон кокаин в Студентски град? Чия собственост е мерцедесът, в който е заловена част от стоката? Защо тези факти и обстоятелства се затаяват от държавното обвинение? А други широко се огласяват с разпечатки и СРС-та!

Омръзна ми от комедийните пиар спектакли на Борисов и Гешев! Техните персонажи идеално биха се вписали в самодейна трупа на селски читалищен театър. Пък и нали селОто им е слабост?!

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.