„ОПОЗИЦИЯТА“ МЪЛЧИ КАТО Н@ЕБ@Н@ С ДВЕСТА. В ДУП@РАТ@. НА ФОНА НА ДЪРВАРСКИЯ КРИЗИСЕН ПИАР НА „ШЕХЕРЕЗАДА“

https://svobodnoslovo.eu/komentar/opoziciyata-malchi-kato-n-at-eb-at-n-at-s-dvesta-v-dup-at-rat-at-na-fona-na-darvarskiya-krizisen-piar-na-sheherezada/15197 SvobodnoSlovo.eu
„ОПОЗИЦИЯТА“ МЪЛЧИ КАТО Н@ЕБ@Н@ С ДВЕСТА. В ДУП@РАТ@. НА ФОНА НА ДЪРВАРСКИЯ КРИЗИСЕН ПИАР НА „ШЕХЕРЕЗАДА“

„ОПОЗИЦИЯТА“ МЪЛЧИ КАТО НАЕБАНА С ДВЕСТА. В ДУПАРАТА. На 12 юни т.г. точно в 13,34 часа първа и единствена АФЕРА публикува:

ИЗТЕЧЕ УБИЙСТВЕНО СКАНДАЛЕН ЦИНИЧЕН ЗАПИС НА БОЙКО БОРИСОВ! /АУДИО ЗАПИС!/

В публикацията си АФЕРА пусна линк към платформата от която можеше да бъде свален записа.

След което качи записа първа в YouTube, след което 20 минути по-късно записа в Тубата бе блокиран. Нататък обаче онези, които вече бяха влезли в платформата от сайта АФЕРА теглеха линка и така заляха Тубата със свои качвания на скандалния запис с Бойко Борисов.

В публикацията си АФЕРА пусна записа и на друга платформа, за да бъде сигурно, че няма отново да бъде блокиран, както в YouTube.

Последва повече от четири часово гробовно мълчание откъм политически партии, най-вече „опозиционни“ такива, да не говорим, че пълен ступор бе настанал във всички медии с изключение на мърцина честни сайтове, които надлежно се позоваха на АФЕРА.

ВСИЧКИ медии мълчаха като насрани, най-позорно обаче мълчаха така наречените „десни“ „опозиционни“.

Мълчаха.

Като изключим един „Чобан“, който нагло и просташки качи записа, пуснат единствено от АФЕРА, на стената си и написа още по-нагло, да го слушали хората от там, а не от „гнусни сайтове“.

„Чобан“ да те нарече „гнусен“ си е абсолютна чест, впрочем, предвид неговата чобанска същност, която на всичкото отгоре се пъчеше, че имал записа от нам си кога, ама що го е пуснал след АФЕРА на страницата си във Фейсбук по чобанските ливади не обаждат.

Други комплексирани и злобни уж „опозиционни“ журналя се решиха на финала да пуснат записа, позовавайки се на … YouTube, защото много ги е яд на АФЕРА, и правилно – има защо.

АФЕРА не взима 300 бона от коцета измамници, за да ги представя като „ангели небесни“.

Един от най- „десните“ пък – списователят на Офнюз направо разби пейзажа с поста си във Фейсбук:

„ОПОЗИЦИЯТА“ МЪЛЧИ КАТО НАЕБАНА С ДВЕСТА. В ДУПАРАТА.

И така – часове наред.

Не сме нито егоцентрици, нито тщеславни и точно поради тази причина арабийската пуснахме първи в АФЕРА линк към платформата със записа, за да бъде изтеглен, но държим на честта, коректността и професионализма на позоваване, очевидно обаче несъществуващи в така нареченото медийно мисирско пространство.

Истината е, че единствено АФЕРА имаше топки за да направи моментално достояние на убийствено скандалния запис. Останалите се притискваха, докато вълната не заля Фейсбук.

Близо четири часа, че и нещо отгоре, севдините дувари умуваха как да отиграят „компромата“.

ШехерЕзада измисли най-тъпото нещо за да измъкне Боко. И пусна на страницата му във Фейсбук клипче с „дийп фейк“ с текст „забавляваме се“.

Туй „ШехерЕзадите“ много тъпи парчета, ще знаете.

Почти едновремено пик моментално поде кризисния пиар и обясни на населението как се правел „дийп фейк“ и как Путин, и Тръмп също ги прецакали, че сега и Боко с тях барабар.

Правело се монтаж от реплики от други техни записи и разговори, и ето ти на – „фейк“. Борисов говорел бавно, а иначе говорел бързо и не пиел, защото от година не пиел, пишат пиковете, като че ли са от онези, дето Боко с „двеста ги ебе“.

И като се започна лезенето – нямаше край.

Иначе посраните от мълчание медии, включително и опозиционни, моментално извадиха водеща дописка как Борисов се забавлявал и пуснал на стената си рап парче с „дийп фейк“, за да покажел как нагледно се монтира.

Очевадно в тиквите, както на мисирките му, така и на иначе УЖ „опозиционните медии“ наистина върви върл монтаж, иначе нямаше да пишат тъпи глупости. Защото дийп фейка няма нищо общо с пуснатия запис.

Който очевадно е ЧАСТ ОТ МНОГО ПО-ДЪЛЪГ ЗАПИС И СИ Е НАПЪЛНО АВТЕНТИЧЕН!

Самите пикове признават, че монтажа можело да бъде направен от други записи и реплики, които имал „бивш влиятелен в ГЕРБ“, разбирай Цветанов, ама не посмели да му напишат името, милите. Което очевадно означава, че „трезвеният“ и не „нашмъркан“ техен авер Боко очевадно ги е плещил тия ебални приказки, включително и за европейските си „партньори“, където стане и седне.

На целия този фон – ТАКА НАРЕЧЕНАТА „ОПОЗИЦИЯ“ У НАС МЪЛЧА И МЪЛЧИ КАТО „ПРОСТА П@ТКА“, ако трябва да употребим лексиката на Бойко Борисов.

Десните никакви ги няма, и докато продължават да висят на дувара пуснаха дърварски пиниз с „ДСБ жени“, които призовават Цвета Караянчева или да напусне, или да поиска оставката на Борисов, защото я бил унижил като жена.

Толкова. „ДСБ жени“, хахаха! А мъжете „десни“ висят по дувара на Боко и не смеят да пръднат.

БСП също мълчи като росна червена п@ка.

Изобщо никой не се сети даже да се обади.

Нищо, че Бойко Борисов обяснява какво прави с „европейските лидери“ и как им го вкарва отзад.

Сега „опорната точка“ на ГЕРБ и слугинските им медии и телевизии, в хор с „десните“, дето уж минават за „опозиция“, е ауууу – монтаж, аууу, дийп фейк, аууу забавляваме се…

Хубаво се забавлявате, ама очевадно това е само загрявката, нататък през простите путки и ебането с 200, ще се стигне и до нарко каналите, кокаина, амфетамините, контрабандата, рекета и ограбените милиарди.

Дийп – фейк, ама – отзад!

Най-големият позор обаче остава за лигавата, посрана от шубе и окопана в обвързаности с Боко – така наречена „опозиция“. Впрочем, по същия начин тя в хор с ГЕРБ потули и потопи и убийствения скандал с кмета на Варна Иван Портних, пиян залян в Хайфа, задържан заради това, че и на него му се доебало и бе изгонен от Хайфа. Тогава червени и десни в един „хор“ не посмяха да гъкнат. И подариха победата на ГЕРБ във Варна. Нали се сещате срещу какво?!

И тогава „гнусния сайт“ АФЕРА никой от така наречените „опозиционери“ не смееше да го цитира, да не говорим да подеме скандала, защото той на всичкото отгоре е и международен, и политически.

Плашипутарници сте, драги ми „опозиционери“, а сте такива, защото всичките сте с преплетки по дуварите на Оня, който ебял с двеста. Нищо, че е прост.

После не се чудете, че хората харесват Васил Божков и говоренето му.

Защото за тая работа се иска сърце и топки.

Вие сте от категорията на Цвета. Описана цветисто знаете вече как от Боко, който всичките ви дундурлика. С кинти и облаги. Че ви и ебе.

Веселина Томова

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.