Още веднъж за „демократичните“ избори

https://svobodnoslovo.eu/komentar/oshte-vednazh-za-demokratichnite-izbori/125584 SvobodnoSlovo.eu
Още веднъж за „демократичните“ избори

Още веднъж за „демократичните“ избори. В Давос в беседа между Клаус Шваб и основателя на Google Сергей Брин бе коментирана ползата от ИИ (изкуствен интелект). Според Клаус Шваб ИИ разпознава перфектно нагласите на електората и посочва победителя, без да допуска грешка .

Накратко, предлага се овехтялите „демократични процедури“ да се изхвърлят на боклука. Този път за проекто нововъведението в Давос се говори директно, а не се овъртолват неприлично нещата. Нашият Кирчо Интелекто изпревари Клаус Шваб и Сергей Брин. Много преди тях по негов харвардски начин нарече „ала-бала“ универсалния ИИ. Системата „ала-бала“ работи перфектно във Франция. Не само у нас. Тя направи Маню Макрон президент на Франция, а той вкара във властта множество малки макрончета като Габриел Атал и неговия съжител Стефан Сежурне.

Първият стана премиер на страната на Волтер, а вторият външен министър. И тримата се появиха от нищото. Нещо подобно е и Руши Сунак. А как спечели изборите в САЩ Джо Байдън? След образцово проведена електорална „ала-бала“! У нас в България също плеяда дихатели се появиха от никъде. По-късно разбрахме, че даже някои от тях не са били български граждани. Но преминали през процедурата „ала-бала“, лакирани от „свободните“ медии народът ги „заобича“. Е, не целият, но една достатъчна част от него.

Според официалната версия. ИИ или това, което Кире Интелекто нарича „ала-бала“ контролира 95-97% от медийния пейзаж и социалните мрежи плюс youtube. Диктува резултатите от екзит пуловете и предварителните социологически проучвания. България е страна на победилата окончателно и безвъзвратно какистокрация, система за управление, която се ръководи от най-лошите, най-малко квалифицирани или най-безскрупулните граждани. Управляващи и опозиция се селекционират от един и същи задкулисен център чрез въпросната „ала-бала“.

Политическите „навлеци“ се изхвърлят дискретно от електоралната надпревара, отново чрез цифровата „ала-бала“. На тях чрез съответните алгоритми се ограничава сериозно присъствието в социалните мрежи и големите медии. Ако някой цъфти постоянно в социалните мрежи и медиите, той е в играта наречена „ала-бала“ или официално „демокрация“. Управляващите поддържат зад кулисите топла връзка с опозицията защото всички те са в дискретната голяма и невидима сглобка „ала-бала“. Ако не вярвате, то проверете дали има големи държавни фирми, на които за ръководители да са назначени от управляващите... партийни функционери от опозицията, която „беснее“ пред биомасата в парламентарното шапито. 

Какво най-важно се случи в последния Давос? Клаус Шваб или по-точно тази част от световния елит, която стои зад него ни обеща през следващата година: нова смъртоносна пандемия „Х“, война и глад. Тези хора един ден трябва да бъдат съдени като извършили на множество престъпления срещу човечеството.

Боян Чуков

8 Коментара

Майна

преди 3 месеца

Правилно, Чуков..Ти играеш ,,ала-бала,, ,защото ,,висиш,, непрекъснато с коментарите си и всячески се опитваш да ни убедиш , че опозиция не може да ..съществува( че е купена) ....Само Че, очевадно е , че не е така..Защото е оплювана от всички, които сте в уж ,,свободните медии,..И така е в цяла Европа, окупирана от глобалиски послушници .В Германия вчера над 50 000 бяха на митинг на Алтернативата срещу правителството на Семафорите.В ,,чудо,, се виждат , а? .Щото германците са зад тях! Та не ми прокарвай ( уж между Давос) и идеята, че в България няма БЪЛГАРСКА ОПОЗИЦИЯ! Възраждане е нашият глас ! Страх голям , а?!

Коментирай

Иванова

преди 3 месеца

Кой ще ги съди, като те владеят всички в управлението. Всеки, който изкаже противно на тяхното мнение е заклеймен като путинист.

Коментирай

Майна

преди 3 месеца

Ето ви и линк , да видите събитията и анализите в Германия ( на руски е, ако го знаете) Всичко , което става в Германия , става и в цяла Европа .Омаскаряването на националните партии- Алтернатива и Възраждане( в другите европейски държави е същото) Препоръчвам го , няма смисъл от обяснения...https://youtu.be/hvw1UQUZpGk?si=T2GCBaAsD1FcWpP1

Коментирай

Майна

преди 3 месеца

до Майна- незнам защо ми използваш Ниска за призоваване от мон за подкрепа на Протеста под Американското посолство. Незнам дали това е добра идея, но щом смятате, че обединява нацията е добре.Лично аз не бих организирал това пред посолството, за мен лично е унизително, защото ги признавам един вид за Власт и те ще ме гледат ,,отгоре. , подсмихвайки се ..Аз не мога така, няма да го понеса. Пътят го показват германците. Стачки, обединение и блокиране на държавата!

Коментирай

Майна

преди 3 месеца

Телефонът ми пак ,,редактира,, Учудвам се, че ми използвате НИКа ..,Лично за мен този протест е демонстрация на народната безпомощност пред ..Господар..Това не е борба. Описах как трябва да е.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.