Освен изключително лошата новина за България,че на Сглобката й удължиха реанимацията,има още две новини-добра и лоша

https://svobodnoslovo.eu/komentar/osven-izklyuchitelno-loshata-novina-za-balgariyache-na-sglobkata-y-udalzhiha-reanimaciyataima-oshte-dve-novini-dobra-i-losha/129680 SvobodnoSlovo.eu
Освен изключително лошата новина за България,че на Сглобката й удължиха реанимацията,има още две новини-добра и лоша

Освен изключително лошата новина за България,че на Сглобката й удължиха реанимацията,има още две новини-добра и лоша.

 Добрата новина съобщи Euronews-НАТО започват да строят най-голямата си база в Европа,предназначена за 10 хиляди военнослужещи не в България,а в Румъния.

Лошата новина е,че е твърде близо до България.

Съоръжението,което става реална цел за руските ракети,се изгражда в окръг Констанца,на базата на вече съществуващата военновъздушна база на НАТО „Михаил Когълничану“.

Йордан Халачев

6 Коментара

moitoi

преди 1 месец

Представете си- България изпраща войски в Украйна ???Защото има Двустранен Договор с НЕЯ!!!Не ...а защото Макрон изпраща войски ТАМ!!! Затова и Денкооф оди до Париж !!! Нещо като снарядите!!!Давахме ги на Полша а тя на Украйна но сега е ред на Пушечното месо за да Намразим Русия-Нали Мъртъ/в/н ??? Народът ще се надигне и тогава под предлог да пазят своите Някой от Изток ще влезне!!! Не мога да простя на нашите предатели но и на ТЕЗИ които в името на Етническото примирие ни готвят за Война и Загуби на Територии !!! Бойко 20 години явно и зад кулисите властва а Доган 35 години !!! Два ножа които режат България по точно ДВА ПЛЪХА които я ГЛОЗГАТ!!! С Плъховете ли сме или с Българския Лъв!!! Време Разделно а НЕ за Политиканстване!!!

Коментирай

Момчил Крумов

преди 1 месец

Сметката Винаги я Плащат - Бедните и Простите!!! Българино, колко още мислиш, че ще Оцелееш - като Живееш Бедно и си Станал Много Прост?!?!?!

Коментирай

К. Буйновски

преди 1 месец

На Запад годишно се харчат за "официалните медии" над 100 милиарда долара, но те вече са без никаква ефективност или възвръщаемост. Никой не им вярва, не ги чете и не ги гледа. Но ако тези медии изчезнат, ще изчезне и олигархията. Порочният кръг се затваря. Не могат да помагат и транснационалните корпорации, тъй като ефективността на техните реклами пада непрекъснато още от 2000 г. С една дума парите за "официалните медии" стават все по-малко и прикриването на престъпленията - все по-сложно. Тълпата може и да е глупава, но не може вечно да бъде мамена.

Коментирай

К. Буйновски

преди 1 месец

Промиването на мозъците вече не работи. Лъжливите "официални медии" не могат да определят реалността. Дебилизирането на хората и унищожаването на човешките ценности - на семейство, работа, образование, религия, вече не върви. Отблъскването от дъното започна. В момента сме в епицентъра на тектоничния сблъсък. Това е най-важната война на човечеството. И тя няма да завърши мирно.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

20 години България в НАТО - изключителен и голям успех за държавата ни, защото НАТО е единственият военен съюз на планетата. Това е реализиран геополитически успех. Това коментира членът на ИТН и приближен до Славиту Димитър Гърдев, дипломат и бивш председател на Комисията за външна политика. -- 20 години след приемането на България във Варшавския договор бяхме най-силната армия на Балканите,.а 20 години в НАТО - най-слабиите на Балканите. Ой ,на баба комсомолчетата! Членчета на единственият военен съюз. Какво постижение ,каква гордост идиотска!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.