ОТ БЛАТОТО ДО ЧЕРЕШИТЕ. БАЦЕ СЕ ОТЧЕТЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА УПРАВЛЕНИЕ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ot-blatoto-do-chereshite-bace-se-otchete-za-edna-godina-upravlenie/22694 SvobodnoSlovo.eu
ОТ БЛАТОТО ДО ЧЕРЕШИТЕ.  БАЦЕ СЕ ОТЧЕТЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА УПРАВЛЕНИЕ

Обръснат и хубав, пред библиотека без нито една книга, но със снимки по рафтовете, как се прегръща и се целува с тоз-оня по света, Баце днес говори напоително в специално интервю по телевизора. Каза, че Америка е блато на корупцията, най-тъмната страна на света, а дядо му бил му казал, че два коня по-добре теглят от един кон. ГолЕма мъдрост! Каза, че също като другите хора имал много мисли, ама много. Каза: “Проблемът за свободата на словото е в собствениците на медиите, ние на тях не им се месимЕ”. Така е и при удавниците, те трябва да си се спасяват сами. Каза, че много се надявал на незнам какво си. И кат се надявал, много се тревожел, дето Нинова се тревожела и не можела да спи нощем. Ма що не може да спи таз жена ве? Каза, че президентът говори като човек, дето е дошъл от... някъде. Баце обяви, че иска да дигнемЕ доходите със 111 процента, щот да можемЕ да си купимЕ череши на децата. Пак припомни, как едно време се редил за “Хумана”, когато управлявало Бесепето. Припомни и др. Тодор Живков, как му приказвал за някойси Реза Пахлави. Голема работа е Баце, ей!

акад. Петър Иванов

Снимка на Petar Ivanov.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.