Oткровено си злорадствам, съзерцавайки дебилите с маски на устата и носа на открито и на 35 градуса

https://svobodnoslovo.eu/komentar/otkroveno-si-zloradstvam-sazercavayki-debilite-s-maski-na-ustata-i-nosa-na-otkrito-i-na-35-gradusa/14771 SvobodnoSlovo.eu
Oткровено си злорадствам, съзерцавайки дебилите с маски на устата и носа на открито и на 35 градуса

С леко съжаление днес установих, че съм зла. И откровено си злорадствам, съзерцавайки дебилите с маски на устата и носа на открито и на 35 градуса на сянка как се давят в собствен сос. Възмутено се улових, че си мисля как естественият отбор ще прочисти народа. Не са хубави тез работи......но пък никога не съм се мислила за особено добричка. Няма как да се направи омлет, без да се счупят яйцата. В този смисъл приветствам всички мерки на правителството, защото по безотказан начин ще се разграничат дебилите и разумните хора. Естествено категорично съм "за" хигиената, миенето на ръцете, а в по-драстични случаи - дори и къпането извън неделята :) . Но на жегата да дишаш собствените си бактерии и отрови обратно не намирам логика. Маските ,както потвърдиха всички ковидовъди, са за да пазим другите. Аз ги пазя - особено лятно време на по-малко от три метра разстояние не се приближавам. Така че с чиста съвест пренебрегвам и маската. А в кантората - така или иначе като ви е дошло положението за адвокат, всичко останало е бял кахър :)

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.