ПАРТОКРАЦИЯ ИЛИ РОДОВА СРЕЩА В ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/partokraciya-ili-rodova-sreshta-v-izbiratelnite-spisaci/117528 SvobodnoSlovo.eu
ПАРТОКРАЦИЯ ИЛИ РОДОВА СРЕЩА В ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ

 

За това предупреждавах отдавна. Още преди две години казах на Бранимир Балачев, че очаквам в политиката да вкара и децата си - засега дъщеря му е само в младежкия ГЕРБ, но синът му с бодри стъпки е в листата за общински съветници.

Продължава се традицията на Лили Христова и синът й Павел Христов. Това са мини, заложени във всяка партия. Но в случая като че ли комунизмът се завърна и се очаква само пенсия за активни борци да се раздадат само защото гаражът си го предоставил като партизанска землянка.

През същото време мамиш симпатизанти и членове на партията с някакви номинационни събрания. Хората гласуват, спорят, вълнуват се. Плащат членски внос, чувстват се като част от партията. Надяват се, че нещо зависи от тях . През това време всичко вече е решено - удобните са подредени и чакат електората да им сервира баницата. А същите тези дори не са били номинирани, няма ги нито в предварителните списъци, нито в протоколите от номинационни събрания. Защото те вече са били подредени. И не иде реч само за роднини от едно семейство.

Иде реч и за други роднински връзки - снахи, сватове и учинайки на учинайката. Излиза, че изборите се манипулират много преди Денят за размисъл. И на изборите ще излязат и гласуват пак тези, които вярват, че от тях зависи нещо. Нищо не зависи от тях, Портних вече е разкопал улиците и в тях се окопават роднини до девето коляно. До девето коляно. Въпреки това аз се надявам нещо да се промени. И измамените да се усетят...

 С погнуса: Христо Стоянов - непоправим идеалист

3 Коментара

Мишо

преди 7 месеца

Не тъгувай "Рязан поп"-е! Така е и в партията -майка на ГЕРБ, "демократичната" БСП, защото ГЕРБ е Втория ешелон на БКП. Там една семпла женица с високо его на селска мома мачка наред изборни списъци и решения на първични организации, в свой и на лакеите си интерес! Просто такава е Соросоидната "демокрация" у нас. НЕма лЕво нЕма десно.....

Коментирай

Благоизтезар

преди 7 месеца

Тоя,Бански.Баце,Предаде,Цяла Епоха,колкото,и,порочна,да,е,Тя

Коментирай

БЛАГОИЗТЕЗАР

преди 7 месеца

ТОЯ,БАНСКИ,БАЦЕ,ПРЕДАДЕ,ЦЯЛА,ЕПОХ,КОЛКОТО,И,ПОРОЧНА,ДА,Е,ТЯ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.