Подобни сценки и договорки неминуемо се отразяват и върху активността покрай избори

https://svobodnoslovo.eu/komentar/podobni-scenki-i-dogovorki-neminuemo-se-otrazyavat-i-varhu-aktivnostta-pokray-izbori/129665 SvobodnoSlovo.eu
Подобни сценки и договорки неминуемо се отразяват и върху активността покрай избори

Подобни сценки и договорки неминуемо се отразяват и върху активността покрай избори. Пасивността и апатията ясно демонстрират отвращението на суверена както от управляващите, така и цялостно от политиката у нас.

Безпринципното поддържане на този политически Франкенщайн предизвиква все по-голямо недоволство сред избирателите и поддръжниците на повечето участници в сглобката по неволя. Е, винаги се намират политици, които са склонни на всякакви компромиси и навеждания, пребиваване в нечий скут, за да успеят да се задържат още малко на политическата сцена. Целите е ясно, че не са благородни.

Коментарите: "дадохме еди колко си министри", "искаме това или онова министерство", "ще отстъпим това или онова министерство" и прочее, показват и липсата на каквото и да е държавническо мислене. Неминуемо това рефлектира и върху развитието на страната. Нивото е сведено до това на долнопробна халтура.  

Виктория Георгиева

1 Коментара

Красимир

преди 1 месец

Безпринципното поддържане на този политически Франкенщайн предизвиква все по-голямо недоволство.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.