Подземен свят, ама друг път! В България отдавна всичко е на светло и е узаконено, познайте от кого?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/podzemen-svyat-ama-drug-pat-v-balgariya-otdavna-vsichko-e-na-svetlo-i-e-uzakoneno-poznayte-ot-kogo/115019 SvobodnoSlovo.eu
Подземен свят, ама друг път! В България отдавна всичко е на светло и е узаконено, познайте от кого?

Изведнъж изпълзяха от дупките си знайни и незнайни, анализатори и експерти и чрез пропагандните медии започнаха ударно да втълпяват на гражданите, че убийството на Алексей Петров е продиктувано от гангстерска война на подземния свят!

  Хайде бе!

Подземен свят, ама друг път! В България отдавна всичко е на светло и е узаконено, познайте от кого? Разбира се, че от политиците! Нима забравихте, че само в България мафията си има държава, а под земята остават само тези, които не се навеждат. В България отдавна се краде по закон, заграбват се бизнеси по закон, конфискуват ви колата по закон и ви прибират всичко по закон, както ми сподели наскоро една приятелка-адвокат! Оказа се, че и тя е жертва на този закон на омертата! Отказала да се наведе!

  И на малките деца е ясно, че убийството на Алексей е политическо и няма как да е друг мотива, когато за всички е ясно, че цялата власт в държавата се държи в ръцете на една метреса и един баба.

  Няма да се учудя, ако до броени дни МВР гръмко заяви, че е открило убиеца на Алексей, ама той бил някакъв наркоман и с това случаят да бъде затворен! Така приключват обикновенно политическите убийства.

Димитър Байрактаров

9 Коментара

Байрактаров ... Защо преписваш от Гешева ...

преди 8 месеца

Оригинален текст на Гешева: ... "Говорещи глави пак отвяват тъпомера за убийството на Алексей Петров, при това експерти. Егати експертите, ако това са им експертизите! Убийството нямало да доведе до война в подземния свят. Ама той подземният свят отдавна е надземен! То няма вече подземен, всичко е над земята и УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА. Това убийство е по подразбиране политическо и никакво друго, аз се сещам, че "експертите" не могат да се сетят! Единственото, което наистина има значение около това убийство е фактът, че бащата на идиота и любовницата му имат повече власт от правителството и парламента взети заедно... "

Коментирай

Толкова ли не можеш да измислиш нещо друго ..

преди 8 месеца

С тъпия си акъл ... ?!?

Коментирай

Извънземно

преди 8 месеца

Топло. Даже горещо! Забелязвате ли как мвр (подчинено на цру), хвърля оФцете в трета глуха?! Бравус! Добро утро! БГ се управлява от цр^! Овладяна е на всички нива! До кварталната кръчма! Разбирате ли за какво иде реч?! И че ние “държава” нямаме?! Отдавна?! Че етническите българи са предвидени за ликвидиране?! Златният милиард е предвиден да се сведе до 500 млн. Ние българите не сме в това число. Разбирате ли- от 8 млрд. човека на планетата- змеят иска да избие всички. И да остави 500млн.- за органи!

Коментирай

До Извънземно ...

преди 8 месеца

Хайде, всеки да си ходи в цирка, от който е изпълзял ... Мина, май нещо са те изпуснали от зоопарка ...

Коментирай

До до извънземно

преди 8 месеца

Как ти е тестостерона?! Топките скопени ли са ти?! Въпросът беше риторичен.

Коментирай

До до извънземно ...

преди 8 месеца

Опитвах се да разбера какво си искал да кажеш ... Четох, разсъждавах, мислех ... Има ли нещо, което парцуцата е скрила ... ?!?

Коментирай

Между другото ..

преди 8 месеца

Мисля, че се пише "РЕторичен" ... Ама, тя, парцуцата не прощава ..

Коментирай

сАвет до Митака....

преди 8 месеца

СЛЕД ГОРЕ НАПИСАНОТО....Митак не ходи ИЗ ГОРАТА!!!!

Коментирай

сАвет до Митака....

преди 8 месеца

СЛЕД ГОРЕ НАПИСАНОТО....Митак не ходи ИЗ ГОРАТА!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.