ПОЛЕЗНИТЕ СЪВЕТИ НА КАЛИН Т.

https://svobodnoslovo.eu/komentar/poleznite-saveti-na-kalin-t/21921 SvobodnoSlovo.eu
ПОЛЕЗНИТЕ СЪВЕТИ НА КАЛИН Т.

На първо място е здравето.

Още в древен Тибет здравето се е ценяло.

И затова хората там са живеели минимум по триста четиристотин години, защото са пиели мляко от якове, което при нас е рядкост, но ние спокойно може да го заменим с традиционния български бял алкид емайл лак, който ни подържа бодри по цял ден, а понякога и по цяла нощ.

Много важно е също семейството.

Ако можете да си осигурите няколко на брой семейства, да речем - осем или десет - ще си осигурите завиден душевен...

С две думи, ще е полезно за вашето душевно равновесие.

Но - един ценен съвет - избягвайте всякакви срещи с членове на вашите семейства. Защото те силно ще нарушат баланса в организма ви.

Друго важно нещо е да се избягва смъртта. Тя е доказано вредна за здравето и психическата ни стабилност.

Храненето е също извънредно важно и се е практикувало още от дълбока древност, макар че някои древни мъдреци са препоръчвали храненето да се избягва и да се замени с пиене. Някои велики учени на древността са препоръчвали умереното пиене на спиртни напитки. До три литра спиртна напитка дневно е чудесен лек срещу стареенето.

Но принципно погледнато и лекото хранене е полезно. То ни дава енергия. Най-леките храни, които учените препоръчват, са хелият и загретият водород. Естествено хелият е инертен газ и е по-безопасен за стомашночревния ни тракт.

Някои диетолози буквално твърдят, че хелият е толкова лека и питателна храна, че направо те кара да летиш. И един последен, но не и по важност съвет. Никога не пийте керосин докато пушите. Това силно намалява душевния ни капацитет.

Благодаря ви за вниманието, ваш доктор К. Терзийски.

Снимка на Калин Терзийски.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.