Помните ли, че преди две години имаше пандемия?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pomnite-li-che-predi-dve-godini-imashe-pandemiya/53964 SvobodnoSlovo.eu
Помните ли, че преди две години имаше пандемия?

Помните ли, че преди две години имаше пандемия? Имаше и парламентани избори, а цялата кампания се въртеше около пандемията. Партийните вождове се играеха на маскирани и немаскирани, на ваксъри и антиваксъри! Тоест, предоставяха на населението зрелище, а то, населението, плащаше сметката за зрелището!

  На 24 февруари 2022 г. Владимир Владимирович Путин сложи край на пандемията, а нашите палячовци бързо се преквалифицираха във войнолюбци и миролюбци! Отново предоставиха зрелище на населението, а то, населението, отново продължава да плаща сметката, но този път сметката е много висока!

  Този път сметката включва: инфлация, издръжка на бежанци, безвъзмездна военна и хуманитарна помощ за Украйна, комисиони за тарикати партийни вождове и още и още...

   Сега не ни остава нищо друго, освен да очакваме Владимир Владимирович Путин да сложи край на войната, а нашите дупедавци направо да ни харизват на господарите си, защото тях народа ги интересува само по време на избори!

  Бъдете здрави и не вярвайте на партийни вождове! Те мислят само за собствените си джобове и банкови сметки!

Нека пожелаем успех на французите и германците в битката им за права!

Димитър Байрактаров 

4 Коментара

moitoi

преди 1 година

Сега нашите Политици и Бизнесмени ги е хванала ПРЕДизборно една друга Епидемия??? БАНКовата!!! Тогава Окрадоха КТБ сега им ги Крадът от Ам-ски...Швейцарски...Германски и както се чува и Френски КТБ-та!!!

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Давай авторе, на прав път си. "China Is Playing Her Hand, Moving to Save the World from the Satanic American Empire" Китай си играе играта, опитвайки се да спаси света от сатанинската американска империя" Ще помести ли някой в нашите медии такива материали, ние отдали се доброволно на евроамериканската отровна хипноза.

Коментирай

Vito

преди 1 година

Поздравления за автора! Много добре написано.

Коментирай

karon_m

преди 1 година

Написано чудесно !!! Умно,прозорливо , но къде сме ние???????????????? Гледаме сеир на французи, германци италианци и чакаме - Какво?????? Пак да дойде някой да ни "оправи"!!!!!!!! Да настъпваш всеки път една и съща мотика и да чакаш различен резултата е пълен дебилизъм , но когато някой ни го каже направо - обиждаме се!!!!!! Пак ще си седим - "неоправени" и обидени!!!!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.