ПОПЪТЕН МИНИСТЕРСКИ ВЯТЪР

https://svobodnoslovo.eu/komentar/popaten-ministerski-vyatar/54019 SvobodnoSlovo.eu
ПОПЪТЕН МИНИСТЕРСКИ ВЯТЪР

Може да бъде изображение с 2 души, седнали хора и текст, който гласи 'катамаран под наем българия'

Славина Иванова, съветничката на енергийния министър Росен Христов – Катамарана е назначена без конкурс в Борда на държавното предприятие "Управление и стопанисване на язовирите".

Като нов член на Съвета на директорите тя може да се похвали с бакалавърска степен от ВУЗ-а в Благоевград.

В декларацията си по Закона за предотвратяване на конфликт на интереси съветничката е написала, че е "управител на дружество".

Дружеството обаче са четири дружества:

*** ДЖИПСИ БАР ЛОЗЕНЕЦ ООД, работеща предимно по морето;

*** Джипси Бохо бар ООД;

*** Б8 Бранд ЕООД;

*** "Иваделс - 999 - Славина Иванова" ЕТ.

В първите две фирми е съдружник, в трето и четвъртото е единствен собственик. Във втората е съдружничка с видна бизнес дама с интереси по Черноморието – Екатерина Русимова, която има общ бизнес с различни видни бизнесмени, един от които според мои колеги е популярен и като „Сопата”.

Славина е била чест гост на прочутия катамаран на Росен Христов, на който си е изкарвал прехраната преди да поеме руля на родната енергетика и да улови в платната си попътните енергийно-финансови ветрове.

Григор Лилов

1 Коментара

Stef

преди 1 година

Ми щом Лена може, може и Славина .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.